Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Állandoan kiábrándit de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandoan kiábrándit de nincs más?

Figyelt kérdés

Hosszu ideje ismerkedunk nem haladok vele mert mindig kiabrandit.

Pl olyanokkal hogy irkalunk egymasnak viccelődünk nevetünk tökjo minden, erre bekérdez hogy most amugy mi flörtölünk? Teljesen lehoz a földre mindent igy racionalizál:(

Irtam neki nem mindegy? Eld at hogy vicces nevetés van es ne elemezgess már.

Erre irja hogy kár mert remélte flörtökünk.

Aztán a találkozo. Randitervezések minden. En azt várnám beülünk valahova lesz egy görbe esténk talán kémia, megyunk mindenhiva de jo lesz.

Ő meg olyanokat kerdez mit reagálnék ha megfogná a kezem vagy megcsokolna.

(Honnan tudjam elore? A helyzet a "forro levegő" vagy izzás a szikra szüli ezeket majd, ami lehet nem is lesz ezt nem lehet elore tudni csak helyben személyesen), de ő meg forgatokonyveket irna hogy x ora y perckor ha megcsokol, ha rámtenné a kezét mi lenne.

Olyan sirlamas sokszor a pasi, hogy annyira sajnálom azt hogy nekem ő kéne de szinte csak eltaszitani tud magátol:(

Es az egyetlen kompetens rendes kivulrol szoszo jolnez ki srác lenne aki kéne, de egyszeruen csak görcseim lesznek tőle.megutálom..

A többivel eddig se bírtam az ismerkedést. Azok már offolva.

#egysejo
2024. jún. 29. 11:04
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Mert mindenhonnan az folyik hogy nem illuziokat kéne kergetni meg a fehérlovas herceget várni. Olyan nincs!

A földön kell járni.

(Amugy a tapasztalatlansággal kapcsolatban se mennék sokra ha mindenhez hülye valaki. Minden gond vagy megoldandó is rám lenne tolva. Nem lenne mellettem társ sem. Lakatlan szigeten nekem kéne hajót is épiteni kb. De ezt ugy félretettem. Mert hát arra se lehet számitani aki viszont tudna segíteni..)

2024. jún. 29. 11:54
 12/33 A kérdező kommentje:

11 ilyenek mondják ezt eloszor azt egy válásnál hogy te valasztottál rosszul. Ugye?

Ha a nő válogat akkor ő a hülye.

Ha válás van akkor is mert ő választott rosszul.

2024. jún. 29. 11:55
 13/33 A kérdező kommentje:

Ha kapcsolatfuggo lennék nem lennék egyedul. Ezt se megy felfogni nyilván!

Azok a nők belemennek valakivel valamibe es nem itt picsognak. Már rég d.gná őket valamelyik hulye!

Amugy barkinek jogában áll kapcsfüggőnek is lenni ha akar meg van hozzá gyomra. En speciel nem itelem el őket. Sőt ha nekem is lenne ehhez gyomrom már rég szaladnék a randira.

2024. jún. 29. 11:56
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Íráskép alapján te ugyanaz az ember vagy, akinek 20 hasonló egyéb kérdése van.

Buta, agresszív, kihaénnem nő.

2024. jún. 29. 11:56
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

"De ezt ugy félretettem"

Nem, nem tetted félre csak szeretnéd félretenni mert felismerted hogy túl magasan van a mércéd. De feleslegesen erőlködsz, csak szenvedést okozol ezzel a viselkedéssel. Szegény srác már örül a fejének hogy valaki férfiként kezeli, aztán még nem tudja hogy te valójában nem tekinted annak. Sosem lesztek együtt boldogok

2024. jún. 29. 11:57
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
#13! Te nem válogatsz. Annyira kétségbeesett vagy, hogy bárkivel elmész randizni, miközben folyamatosan itt szidod. Chaten se találtad még meg az X jelet. Az összes kérdésed arról szól, hogy jujj, éppen milyen szörnyű az aktuális chat lovagod, de agyban nem jutsz el odáig, hogy senki nem fog fegyvert a fejedhez, hogy chatelj vele. Válogatás az az, amikor nem állsz le mindenkivel. De ezt te nem tudhatod.
2024. jún. 29. 12:00
 17/33 anonim ***** válasza:
50%

Én értem mi van itt, kérdező.

A pasas azért írja ezeket a mit éreznél, mit tennél, ha ezt és ezt csinálnám veled dolgot, mert így akar benned vágyat kelteni, szexuálisabb témák felé terelni a beszélgetést.Az más kérdés, hogy ő a leírtak alapján ezt nem a megfelelő időben/helyzetben csinálja, nem jól kivitelezi, neked ez így nem jön be.

Érdekes lenne, ha belemennél, szerintem kicsit pikánsabb üzenetváltásokba akarna belevinni.

2024. jún. 29. 12:01
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Te csak akarnál kapcsolatfüggő lenni, de még ehhez is kevés vagy. Sorra épít le a pasik többsége, azért maradnak az ilyen figurák akikről a mostani kérdésed is szól. Akiket meg te magad köpködsz és nézel le, pedig a jelek szerint pontosan ez lenne a szinted, ha senki más nem marad meg és nekik kellesz. Csak ugye velük nem akarsz összeállni, így marad a folyamatos siránkozás és a férfiak okolása. Az is beszédes ahogy itt a válaszolóknak egyből beszólogatsz, ha nem tetszik amit mondanak. Pedig el kéne gondolkodni, mert könnyen lehet hogy náluk az igazság.
2024. jún. 29. 12:02
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok buta agressziv meg stb. akkor, ha nem írásban irnak olyanokat hogy megcsokolhatlak? Mi most flörtölünk?

Az egyik dolog ami kicsinál az értetlenség. Lsd pl itt is hogy kapcsfüggőségen akadt fent a lemez valamelyiknél és nem képes leszállni rola. Ha kapcsfüggő lennék sztem kb 5 pasit tartanék egyszerre. Es nem ide írkálnék.

Bőven könnyebb lenne.

Szenvedést amugy nem okozok mert randizni se vagyok vele képes..nem áltatom semmivel.

Ha bennem gyúlik csak olyan érzés hogy jé tetszik nekem ez a srác de jo lenne vele lenni, 1mondattal csapja agyon bennem az egészet:(

2024. jún. 29. 12:07
 20/33 A kérdező kommentje:
Senki nem épit le. Es nem rohangálok randikra se.
2024. jún. 29. 12:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!