Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Állandoan kiábrándit de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandoan kiábrándit de nincs más?

Figyelt kérdés

Hosszu ideje ismerkedunk nem haladok vele mert mindig kiabrandit.

Pl olyanokkal hogy irkalunk egymasnak viccelődünk nevetünk tökjo minden, erre bekérdez hogy most amugy mi flörtölünk? Teljesen lehoz a földre mindent igy racionalizál:(

Irtam neki nem mindegy? Eld at hogy vicces nevetés van es ne elemezgess már.

Erre irja hogy kár mert remélte flörtökünk.

Aztán a találkozo. Randitervezések minden. En azt várnám beülünk valahova lesz egy görbe esténk talán kémia, megyunk mindenhiva de jo lesz.

Ő meg olyanokat kerdez mit reagálnék ha megfogná a kezem vagy megcsokolna.

(Honnan tudjam elore? A helyzet a "forro levegő" vagy izzás a szikra szüli ezeket majd, ami lehet nem is lesz ezt nem lehet elore tudni csak helyben személyesen), de ő meg forgatokonyveket irna hogy x ora y perckor ha megcsokol, ha rámtenné a kezét mi lenne.

Olyan sirlamas sokszor a pasi, hogy annyira sajnálom azt hogy nekem ő kéne de szinte csak eltaszitani tud magátol:(

Es az egyetlen kompetens rendes kivulrol szoszo jolnez ki srác lenne aki kéne, de egyszeruen csak görcseim lesznek tőle.megutálom..

A többivel eddig se bírtam az ismerkedést. Azok már offolva.

#egysejo
2024. jún. 29. 11:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire kapcsolatfüggő vagy akkor ismerkedj vele tovább. Ha meg bírsz magaddal szingliként akkor inkább hagyjad.
2024. jún. 29. 11:06
 2/33 Noren1989 ***** válasza:
49%

Én erre a dologra nem pazarolnám az időmet a helyedben.

Ha meg akart volna kapni, már rég aláfeküdtél volna.

Mi a csóka diagnosztizált baja?

Spektrumzavaros?

2024. jún. 29. 11:10
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Te már tegnap írtál ki kérdést. Szerintem nem vagy normális te sem, de a pasi sem.
2024. jún. 29. 11:15
 4/33 A kérdező kommentje:

Szerintem nem volt még nővel tekintve hogy beszélgetni se tud egy nővel meg egy randi is neki teljesen más.

Cseten kerdezi mi lenne ha megcsókolna! Teljesen hülye:(

Bakker elmegyunk ide oda szorakozni beszelgetunk nevetunk egymast nezzuk izzik a levego akkor előveszi a kisfüzetét hogy á nem most kell a csók mert este kapualjba van beirva ugy tervezte?

Mint aki totál idiota nekem ez a szindroma jön le.

De eddig az osszes többi is az. Komlyan nem tudom hol találok egy Férfit. Ja sehol. Ezek vannak. Bele is nyugodtam már abba hogy ne várjak már fehér lovat meg csodákat.

Leengedtem a lécet is.

Meg lehet ilyen hülyék csak a monogámok meg rendesek. Akik értenek is a nőkhöz azoktol ugyse lehet sokat várni.

Tehát ésszel nézve ilyenekkel kéne járnom.

2024. jún. 29. 11:16
 5/33 Noren1989 ***** válasza:
86%

Valami nagyon szomorú életed lehet.

Neked mi a diagnosztizált betegséged?

2024. jún. 29. 11:20
 6/33 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem pedig összeilletek

🥹

2024. jún. 29. 11:24
 7/33 anonim ***** válasza:

Miért erőlteted őt, látni, hogy görcsbe vagy tőle, és megelégszel a közel minimálissal, én igy töltöttem el hosszú hosszú éveket komoly tizenévek mentek igy el, hogy megelégedtem azzal a kicsivel is amit nyújtani tudott, vagy egy két opcionálisan jó volt benne a többi nehézség.

Ha szeretnél éveket sporolni akkor enged el, legutóbbi több évem ilyen férfira ment el aki pontosan ezt produkálta mit a tiéd, és komoly testi leépülésben vettem rész mert magamra akartam erőszakolni ezt a tipust, akivel soha nem passzolnánk, szóval ha engem kérdezel akkor ne elégedj meg kevesebbel, és tudd az értékeidet, hogy ki és mi vagy, ne add lejjebb

2024. jún. 29. 11:25
 8/33 A kérdező kommentje:

De eddig semmi értelme nem volt annak se hogy értelmesebb pasikkal jártam. Akik tudnak beszelgetni érzik a kémiát is komolyabbak intelligensebbek és kb "profik".

Egyik exem pl karrierista szinte gazdag, de állandoan magas lóról beszélt velem engem lenézett. Igy éldegéltünk. Amikor pár ev mulva ebbe beleuntam es kinyitottam a szám és megvédtem magam. Akkor valahogy elindultunk lejtmenetbe. Amikor en egyenrangúként álltam fel a kapcsolatba, és nem "lábtörlőként". Boritottam a hierarchiarendszert. Valahogy ez miatt hirtelen elkezdett romlani a kapcsolatunk🤣 ez neki nem tetszett 4 év mulva szakítás lett belőle. (Felnőttem mellette nővé?)

Utána meg összejöttem olyannal aki él hal értem szeret imád "felemel", pluszt ad az életembe, ölelt bújt büszke volt rám a szulei haverjai előtt stb. Szinte minden csepp vigasz boldogság volt a lelkemnek hogy na ilyen az amikor egy férfi valóban szerelmes. Es nem olyan mint az exem. Csak épp az a srác füvezik. Nem karrierista. Inkább számit a kocsi neki. Nem pénzes.

És exem nem értette az istennek sem hogy a másik pasim aki füves penze sincs hogy lehet hogy nála nekem jobb? Hogy egy szerinte link senkiházi tróger előrébb valobb mint ő?

Totálisan összetört. Exem áthívott hozzá és elkezdett füvezni is és kinlodtatta magát azon hogy nem békülök ki nem kaphat vissza akkor se ha füvezik es felveszi ezt a stylt is.

Na es szoval a másikkal se müködött. Vele meg más miatt romlott el. Lesittelték..

Na es szoval azóta nézegetem itt ezeket a "megcsókolhatlak majd a randin?" tipusu miket? Nem is találok ezekre szavakat se. Nem férfiak az biztos.

De eddig mire mentem A Férfiakkal? Semmire..szoval ideje váltani.

2024. jún. 29. 11:40
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem ért itt senki kérdező

Minek erőlteted olyanokkal akiket ki nem állhatsz?

Amúgy szerintem a sráccal nincs igazán gond csak rutintalan, tapasztalatlan és ez neked nem jön be. Neked más kell igazából, mit szenvedteted akkor ezt a sracot?

Tudod milyen sz.r lesz neki koppanni mikor borítod a bilit és jelzed hogy taka van neki?

Pedig már beleélte magát hála neked, illene kiábrándítanod mielőtt mégjobban belédhabarodik!

2024. jún. 29. 11:47
 10/33 anonim ***** válasza:
68%

Te miért nem ismerkedsz az elmegyógyintézetben, ahova való vagy? Ez a srác is még túl normális hozzád.

Azon meg inkább ne vitatkozzunk, hogy kapcsolatfüggő vagy-e. Egyértelműen igen. Szerinted miert lehet minden kérdésedről megismerni? Mert ép nő nem ír ilyeneket. Ha nincs más, akkor köszöni szépen, elvan egyedül, amíg lesz. Te nem. Kizárt, hogy te a társkeresésen kívül mást is csinálsz. Normáliséknak idejük sincs állandóan sz@r pasikkal chatelgetni, meg randizni, nem hogy kedvük. Mert van életük.

2024. jún. 29. 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!