Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandoan kiábrándit de nincs más?
Hosszu ideje ismerkedunk nem haladok vele mert mindig kiabrandit.
Pl olyanokkal hogy irkalunk egymasnak viccelődünk nevetünk tökjo minden, erre bekérdez hogy most amugy mi flörtölünk? Teljesen lehoz a földre mindent igy racionalizál:(
Irtam neki nem mindegy? Eld at hogy vicces nevetés van es ne elemezgess már.
Erre irja hogy kár mert remélte flörtökünk.
Aztán a találkozo. Randitervezések minden. En azt várnám beülünk valahova lesz egy görbe esténk talán kémia, megyunk mindenhiva de jo lesz.
Ő meg olyanokat kerdez mit reagálnék ha megfogná a kezem vagy megcsokolna.
(Honnan tudjam elore? A helyzet a "forro levegő" vagy izzás a szikra szüli ezeket majd, ami lehet nem is lesz ezt nem lehet elore tudni csak helyben személyesen), de ő meg forgatokonyveket irna hogy x ora y perckor ha megcsokol, ha rámtenné a kezét mi lenne.
Olyan sirlamas sokszor a pasi, hogy annyira sajnálom azt hogy nekem ő kéne de szinte csak eltaszitani tud magátol:(
Es az egyetlen kompetens rendes kivulrol szoszo jolnez ki srác lenne aki kéne, de egyszeruen csak görcseim lesznek tőle.megutálom..
A többivel eddig se bírtam az ismerkedést. Azok már offolva.
Én épitek le mindenkit. Ez a bajom. Hogy ha akarnám is a másikat, nekem az se megy. De ne várjam már a nemlétező hercegeket alapon próbálom ezt megoldani.
De hogyan járjak olyanokkal akik kb addig jók max mig nem ír vagy nem szólal meg inkább? Hanem csak illuziokat gyártok rola magamnak?
#25! Most. Amíg le nem írod, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy okos és szaladsz vissza chatelni. Ha ez épp nem ér rá, mert van élete, veled ellentétben, akkor mással. Akiről majd a következő kérdést írod. Mindig ugyanaz a forgatókönyv.
Tényleg, glettelést sikerült már megcsináltatni valamelyikkel?
Ezeket neki már megirtam hogy ne elemzgesse már pl amiket irunk hogy az most flört vagy nem flört. Bakker nem tud viccelodni nevetni csak ugy? Muszáj ezt is elemezni?
Minek irjam neki ezeket meg még kétszer?
Jelenleg nem irkalok vele.
Meg nyilván nem találkozom igy megirtam azt is hogy nem kell a csókolozáson görcsölni mert nem tom mikor tudunk találkozni.(ilyennel akinek coach tanacsado kéne egy randihoz is? Hát nemtom mikor talalkozom tenyleg:( nem megy.)
Bakker nem azon agyal hova fogunk menni hu de jo lesz szórakozunk bulizunk vagy bármi es de izgi lesz, hanem ha megfogom a kezed ahhoz mit szólnál? Mittudodm en mit szolnék nem vagyok ott abban a helyzetben nem látom nem érzem nem tudom van e kemia semmit nem tudok. Irtam neki hogy nem vagyok jósnő se.
De amig ezt leirtam elment a kedvem is attol hogy találkozzam
Igen szerintem is azért irkálnak ilyenekrol mert ott mernek csak cset mögé bújva. Szánalmas.
De ott az a de. Hogy pl exeim értelmesek voltak ilyen tekintetben minden jo volt. Szárnyaltam a randikra, halálra röhögtük magunkat, egyhúron voltunk 1.perctől is, rengeteget tudtunk beszelgetni is, én ezt az érzést, hogy hülye vagy lefáraszt egy férfi, mégcsak nem is ismertem, hanem feltöltöttek, pezsegtem boldog voltam "lubickoltam", aztán sokra mentem velük is.
Egyik el van szállva magátol, másikat meg elviszi a "gestapo".
Ha meg még fejjebb tenném a lécet, azt meg garantáltan nem lépné már át senki. Pont lefelé engedem. Ill próbálnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!