Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen sikere van egy átlagos nőnek ha képes a hozzá egy szinten lévő átlagos férfiakhoz vonzódni?
"Szerintem a nők azért szinglik hosszú időn keresztül mert náluk sokkal jobb pasit szeretnének, nem tudom hogy jól látom e."
Ez így van. Nyilván a nők ezt másképp fogalmazzák meg, de tulajdonképpen erről van szó.
"nincs, aki megcsalja őket"
Vagy nincs akit megcsaljanak
Ez sokkal fontosabb szempont a számukra, az hogy a pasi mit csinál az annyira nem is fontos számukra, hiszen ennek nőként nincs nagy jelentősége. Férfiként azért nem mindegy hogy pl. kinek a gyerekét neveled fel amikor elvileg a tied, meg te fizeted
#6: Mert a nők nem szokták megcsalni a párjukat vagy mi van?
A kérdésre a válasz pedig egyértelműen igen, most ha ő megelégszik tök ugyanazzal a szinttel, amit ő nyújt, akkor nyilván sokkal nagyobb az esélye annak, hogy összejöjjön valakivel.
Kérdező, az a nőtípus, akit leírsz, konkrétan az igénytelen kategória. És nem a külsőségekre gondolok. Ugyanis egy párkapcsolatban nem az a lényeg, az csak a felszín.
Én is ismerek ilyet, ráadásul az a csaj még csak nem is átlagos, hanem kifejezetten nagyon jó nő, viszont rettenetes alacsony az önértékelése, és kb. bárkivel összejön, aki szóbaáll vele. Minden eddigi kapcsolata durva alulválasztás volt minden szempontból, és egyikből sem lépett ki addig, amíg nem volt új jelentkező, azaz nemcsak igénytelen, de kodependens is. Nem hiszem, hogy ez lenne a követendő példa.
Nekem pl. sosem volt szempont, hogy a választottam legyen hűdevonzó külsőre, viszont megvannak azok a sztenderdjeim, amikhez ragaszkodom, ellenkező esetben nem tudom magam jól érezni az adott pasival (intelligencia, humor, gyöngédség, megbízhatóság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!