Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A babaarc, genetikailag vékony test és az átlagos magasság a legmeghatározóbb dolgok egy nő társkeresési esélyeiben?
Azt vettem észre hogy az ilyen nők tudnak hosszútávon egy igazi férfit megtartani és elérni hogy 2-3 éve után is a tenyerükön hordozzák őket.
Bár a férfiaknak nagyon vonzó a nagy mell vagy egy izmos fenék esetleg egy ilyen Voksán Virág típusú arc, de a kérdésben említett tulajdonságú nőket akarják feleségül venni, meg mellettük maradnak meg hosszútávon.
A vékony test nekem tetszik. Erre volt már ráizgultam asszonyos testalkatú nőre. Egyáltalán nem vékony, széles csípő.
Ha meg nézed a nőket az utcán, a sokuknak az is probléma, hogy ne hízzon el. Szerintem a magyar nők többsége kifejezetten, szép csinos. Nekem az a gondom sokukkal, hogy meg vannak hízva. Ha testsúly nincs rendben, semmi sincs rendben.
Én a nagymellű de vékony nőket szeretem. Sajnos kevés van belőlük de imádom a nagy melleiket.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!