Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat csak a magasság érdekli?
Nem feltétlen, láttam már kb veled egymagas srácot egy nálam (172) picivel magasabb vonzó lánnyal.
Az viszont sajnos tény, hogy a nálunk alacsonyabb lányok egy része is a 180 alattiakra nem néz rá. De visszakérdezek, kell neked olyan pár, akinek ez az elvárása?
185 centi vagyok nem vagyok a legjobb kinézetű csávó de a legrosszabb se, mindig nehezen ment a nőkkel való kapcsolatfelvétel.(Házasságban èlek)
Ismerek egy körte testű gyereket , rágcsáló fejjel annyi jó nőt dugott meg ,hogy elképesztő (munkahelyen!)
Ez egy olyan hely ahol sok nő van tehát nem fizetett szexről beszélünk.
Jó a szövege, magabiztos, a nők meg omlanak rá.
Ennyit erről.
A nők nem feltétlenül a pénzt keresik,nekem pénzem, saját lakásom terepjáróm van ,elég vagány vastag aranylâncom, karkötőm és nem vagyok a nők kedvence.
Valami mindig hiányzott meg hiányzik belőlem amit a nők keresnek.
De nem is kötöm fel magam emiatt 🙂
Nem, elsősorban a pénz érdekli őket.
Aztán hogy ne legyen túl csúnya/kövér/öreg az illető.
De van az a pénz/egzisztencia amiért ez a 3 dolog nem számít.
De ha van egy magasabb, nem kövér, nem csúnya ffi, akkor azt fogja választani, ha ugyan olyan anyagi háttere van, mint az alacsonynak.
Nem vonzó nekik egy törpe, erről nem ők tehetnek.
Elég sok alacsony szingli pasi van, nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!