Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas lányokat találtok vonzónak?Akinek számít
Szerintem ez csak a lányoknál probléma.
Én 170 cm vagyok, az sem zavarna ha magasabb lenne a barátnőm, de ti válogattok annyira lányok! :D
Nekem jó az alacsony és a középmagas is, a magas nőkkel nem nagyon foglalkozom mivel ők sem foglalkoznak az átlagmagas férfiakkal általánosan
A legtöbb nő magas férfit keres egyébként 190-2m körülit az okát ugye nem kell ecsetelni miért, noha sok atomfizikus még ebből a kategóriából nem nagyon került ki
160 alatti lányokra nem mondjuk hogy alacsonyabb, mert ellátják a bajunkat (tapasztalat)!
Amúgy nekem pl. nem számít a csaj magassága, szerintem ezzel a pasik többsége így lehet
1 haha
Ezen nők önmagukat szpoatják
Odajönnek de nem akarnak jól láthatólag semmit vagy a telefonjukat nyomkodják vagy telefonálnak vagy rá sem néznek az emberre, háttal állnak vagy jól láthatlóag alig várják, hogy már menjenek is
Felesleges ezt a bohócmunkát előadni, ez prostiutúció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!