Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
80/C-s mell méret jonak szamit? Mert nagyon sok helyen hallom hogy mostanaban a sracok inkabb a kissebb mellu lanyokat kedvelik! Nem vagyok dagadt ehez a merethez! 16/L
nincs ezzel semmi gond nyugi. ízlés kérdése. pl nekem bejön a nagyobb mell :)
de nem az fog megfogni egy lányban :)
Annak,aki nem a kicsiket szereti nyilván.
Egyáltalán nem mindenki :D
sajnos nem tudom elképzelni, küldj egy képet amin egy barátnőd tejszínhabot nyalogat róla
komolyra fordítva- nem ezzel fogod megfogni a srácokat. ha megvan az összhang, akkor lehet neked görögdinnye méretű melled is, úgy leszel tökéletes az adott fiú szemében, ahogy vagy.
Hidd el hülyeség, amit hallasz, ne az ezen az oldalon adott válaszokból indulj ki. A legtöbb fiú/férfi mindig is nagy melleket szerette, vagy szerette jobban, és ez most is így van. Persze nem a szilikonra gondolok, az más tészta.
Gondolj arra, mennyi híresség van, aki szinte csak azért híres, népszerű,mert nagyok a mellei.
25/F
Kedves kérdező: áruld már el, hogy hol lehet olyanokat hallani, hogy a srácok egyre inkább a kisebb mellű lányokat szeretik?
Esküszöm oda megyek egy kis önbizalomerősítésre...
Én eddig mindig és mindenhol a nagy mellek dicsőítését olvastam, hallgattam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!