Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas lányokat találtok vonzónak?Akinek számít
Figyelt kérdés
Inkább az alacsonyak (150-165cm) vagy a magasabbak (165-175cm)?márc. 3. 21:08
11/26 anonim válasza:
150 től akár 175-ig az nekem mert én 185 cm magas vagyok.
De az alacsonyabb lányok jönnek be nekem.
18/f
12/26 anonim válasza:
Nekem inkább a magasabbak, mert én 180 cm magas vagyok
13/26 anonim válasza:
En inkabb az alacsony csajokat kevelem
14/26 anonim válasza:
155-165 cm :) 180cm-es férfi.
A párom is ilyen alacsony.
15/26 anonim válasza:
1-es, téged ki kéne vágatni innen, amint tehetem, jelentem a válaszod! Tini kategóriában vagy, húzd meg magad a taknyaiddal, vagy összeveszünk...
16/26 anonim válasza:
#15 és jelentetted? Volt már időd rá? Ne viccelj hogy nem egyből cselekedtél ilyen fontos kérdésben...
17/26 anonim válasza:
Fogok cselekedni ne aggódj, nem fogja itt alázni a tiniket... Csak legyen meg a kellő szintem hozzá. Nem való ez az alpári stílus a tini párkapcsolatok magasság-kérdsébe. Ugyanis nem az istállóban vagyunk, egy lány pedig nem tartozik a majmok közé. Ezek a házassági szexualitás előjátékába tartoznak és nem ide. Ha az illető visszafelesel, még az IP címe is tiltatható.
18/26 anonim válasza:
Persze, lehet, addig elnézést kér a lányoktól a fickókám. Reméljük.
20/26 anonim válasza:
Mindkettő,csak lenne már valaki🤣🤣 2m is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!