Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit kerestek egy nőben?
Sokadik alkalommal gondolkodom el a kérdésen, ugyanis egy olyan férfi szakított velem pár hónap után, akivel szinte idilli volt a kapcsolatunk. Nagyon hasonlít a személyiségünk, sosem veszekedtünk, nagyon jó programjaink voltak, bármit megtett kb értem és sokszor kiemelte, hogy senkitől nem kapott még ennyi törődést és szeretetet, mennyire jól esik ez neki. Viszont csak úgy a semmiből szakított velem, mondván, hogy ő nem szeret engem csak az eszével. Szerintem ennyire rövid idő után érdekes ezt így kijelenteni... Nem értem, hogy mi több kell nektek egy kapcsolatban?
26/N
Régen mit akartam?
1. engem akarjon, ne csak egy legyek a sok közül akit majd ha szerencsém van kiválaszt őfelsége. Anno ez bejött... egy darabig...
2. kitartást és hűséget. Ne akarjon mindenkivel összefeküdni, én legyek neki A férfi.
3. őszinteséget - lehessen vele megbeszélni a problémákat, értelmesen, normálisan.
Persze a legfontosabb, hogy vonzódjak hozzá és ő is hozzám.
Ma mit keresek? Semmit. Értelmetlen a dolog, feladtam.
Ha már őszinteség.
Vannak relatíve szókimondóbb nők. Őket nevezhetjük őszintének. De nagyon ritkán jár együtt érzelmi intelligenciával. Sokszor bántó, lenéző a stílusuk. Aki kedves, szépen beszél, fogalmaz, az pedig szinte minden esetben hazudik.
5. Kicsinyes vagy. De semmi baj, sok nő inkább a fiatal és normális férfiakat választja helyettetek! Akiknek még a farkuk is kemény. :)
Nincs kis mellem, de ez sok nőnek bántó lehet! Senki nem egy darab hús, Max nektek..
25. Ők csak azért írják ezt, mivel senki nem állna egyébként szoba velük. A normális férfiak mindig találnak partnert. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!