Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit kerestek egy nőben?
Sokadik alkalommal gondolkodom el a kérdésen, ugyanis egy olyan férfi szakított velem pár hónap után, akivel szinte idilli volt a kapcsolatunk. Nagyon hasonlít a személyiségünk, sosem veszekedtünk, nagyon jó programjaink voltak, bármit megtett kb értem és sokszor kiemelte, hogy senkitől nem kapott még ennyi törődést és szeretetet, mennyire jól esik ez neki. Viszont csak úgy a semmiből szakított velem, mondván, hogy ő nem szeret engem csak az eszével. Szerintem ennyire rövid idő után érdekes ezt így kijelenteni... Nem értem, hogy mi több kell nektek egy kapcsolatban?
26/N
Nagy mellek!!!!
Más nem számít!
Évek:53, és a tapasztalat mondatja ezt velem.😊
Szenvedés kell nekik. Figyeld meg a környezetedben, kérdezz a nagy szerelmekről a férfiaktól, és rá fogsz jönni. Mind ilyen lesz: ó, hát sajnos nem működött, pedig mindent megbocsátottam neki. Párszor leszopta a gyerekkori haveromat, öngyilkossággal fenyegetőzött, nem hagyta el a férjét miattam, lehúzott, hazudott, átvert, tönkretett.😃
A nagy szerelmek azok lesznek, akik heves és negatív érzéseket okoznak. Nagyon kevés olyan bölcs férfi van, aki a harmóniát keresi és értékeli egy nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!