Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mit kerestek egy nőben?
Sokadik alkalommal gondolkodom el a kérdésen, ugyanis egy olyan férfi szakított velem pár hónap után, akivel szinte idilli volt a kapcsolatunk. Nagyon hasonlít a személyiségünk, sosem veszekedtünk, nagyon jó programjaink voltak, bármit megtett kb értem és sokszor kiemelte, hogy senkitől nem kapott még ennyi törődést és szeretetet, mennyire jól esik ez neki. Viszont csak úgy a semmiből szakított velem, mondván, hogy ő nem szeret engem csak az eszével. Szerintem ennyire rövid idő után érdekes ezt így kijelenteni... Nem értem, hogy mi több kell nektek egy kapcsolatban?
26/N
Ezt az idilli kapcsolatot, amiről írsz. Kiegyensúlyozott, békés természetű nőt, aki nem idegesít. Ne féljen a szextől! :D
Talán ennyi.
Külsőre nem tudom megmondani, azt látni kell.
F
12
Engme pl csak szórakoztat, hogy míg a nők általában egy összképet írnak le, addig annyit tudnak, hogy csöcsök. XD
Pontosan, a legtöbb embernek a szenvedés kell. De ez nőknél ugyanúgy van, a nők is azok után futnak, ahol nem biztos a siker, felváltva van jutalmazás és eltaszítás.
Harmonikus személyiséggel max. akkor lehet aratni, ha a másik már megégette magát 1 vagy több nagy szerelemmel, és tudván, hogy több olyan úgyse lesz, beéri az unalmasabb, békés kivitellel.
"senkitől nem kapott még ennyi törődést és szeretetet"
Hát ez baj. Ez nem kell általában, elbízza magát aztán behülyül.
14. Igen van aki nem képes szenvedés nélkül élni.
Ha a békés, kiegyensúlyozott kapcsolat, ami nem a másik manipulálására épül, a másik fél számára unalmas, akkor nem egymást keressük. F
12# "
Érdekes látni, hogy vérig van sértődve a sok feminista azon ,hogy a férfiaknak is van igénye a szépségre."
Én nem vagyok vérig sértődve ezen, hiszen a férfiak vizuálisak. Nincs ezzel baj.
Néznek, látnak. Pont ezért írtam, hogy a férfiaknak a mellméret számít! Ne akadjunk ki ezen.😊
5-ös vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!