Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért utáljátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért utáljátok az alacsony pasikat?

Figyelt kérdés

jún. 15. 14:46
A kérdező szavazást indított:
Gusztustalanok, fúj!
Rossz emberek, mert nem nőttek elég magasra.
Komplexusos görények.
Selejtes törpék.
Egy igényes nő jobbat érdemel.
Gyerekek azok, nem férfiak.
Csak a magas pasitól indulok be.
Biztos a pcsük is kicsi.
Ciki velük mutatkozni, mit szólnának a csajok?
Biztos a gyerekeik is ocsmány törpék lesznek.
21 szavazat
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
46%
Az utálat erős szó. Nem utálom őket, csak nagyobb biztonságban érzem magam egy magasabb férfivel. Ettől független volt már alacsony partnerem, de ezt érzem.
jún. 15. 14:50
 2/43 anonim ***** válasza:
80%
Ki utálja?
jún. 15. 14:53
 3/43 anonim ***** válasza:
11%

Maguk sem tudják, de mindenkit utálnak, aki nem jó genetikájú, 180+ magas, 60 kilós, 16-18 éves böngyöri hajú jóképű tinifiú.

Én hiába vagyok helyes, szálkás, sportos, de mivel már 30 vagyok, lefőtt a kávé.

jún. 15. 14:57
 4/43 anonim ***** válasza:
72%

3, lehet nem 18-20 éves csajokat kéne hajtani :D ha meg a saját korosztályod is szarik rád, akkor ott van azért némi probléma.

Az,hogy valakinek valaki nem jön be még mindig nem utálat, lenézés, gyűlölet, undor stb. A vonzalom vagy van, vagy nincs.

A fentiek közül egyet sem jelöltem, de tény, hogy alacsony nem komplexusos sráccal, férfivel nem igen találkoztam.

jún. 15. 15:00
 5/43 anonim ***** válasza:
44%
Mindegyikre nem lehet szavazni?🧌
jún. 15. 15:01
 6/43 anonim ***** válasza:
66%
Nem utálom őket, egyszerűen számomra nem egy vonzó külső tulajdonság, mint amilyen a kopaszság vagy túlsúy.
jún. 15. 15:04
 7/43 anonim ***** válasza:
12%

4: "lehet nem 18-20 éves csajokat kéne hajtani :D"

28-30 évesek között keresgélek.

"ott van azért némi probléma."

Igen, a megrögzött tinifétisetek az.

jún. 15. 15:05
 8/43 anonim ***** válasza:
33%
Nem csak az alacsony férfiakat utálják. Elég csak megnézni mekorra hisztériát és mocskolodast rendeznek ha egy pasi szerintük túl keves penzt visz haza.
jún. 15. 15:06
 9/43 anonim ***** válasza:
76%
utálat =/= érdektelenség
jún. 15. 15:11
 10/43 anonim ***** válasza:
79%

7, csak a te fejedben vadásznak felnőtt, dolgozó nők gimnazista fiúkra. Soha nem hallottam ilyenről, pedig ismerek pár embert és ebbe a korosztàlyba tartozom. Ha el vagy szakadva a valóságtól, az pl. remek magyarázat arra, miért hajtanak el a nők.

De azért mókás, ahogy tele spammeled ezzel a teóriával az oldalt.

jún. 15. 15:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!