Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért utáljátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért utáljátok az alacsony pasikat?

Figyelt kérdés

jún. 15. 14:46
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem az az értelmes, akinek bejössz. Idióta.
jún. 15. 17:49
 22/43 A kérdező kommentje:

21#

Te mondhatod, hogy bármilyen más tulajdánságomtól függetlenül, látatlanban én egy selejtes, szar pasi vagyok, mert nem nőttem elég magasra.

Én meg mondhatom erre, hogy felszínes és ostoba vélemény, mert tényleg így gondolom.

Amúgy ki mondta, hogy bejövök a 14-es kommentelőnek? :) Azzal már kiemelkedik a női átlagból, hogy nem nézi le automatikusan az alacsony pasikat.

jún. 15. 18:02
 23/43 A kérdező kommentje:

18#

Ez a kémia ugyanaz, mint a "fellobban a láng"-baromság?

jún. 15. 18:06
 24/43 A kérdező kommentje:
16# A 170 centi az sok nőnél látatlanban egy választóvonal, a társkeresőkön is sokan megadják, mint a férfi minimálisan elvárt magasságát.
jún. 15. 18:08
 25/43 A kérdező kommentje:

A nem vonz az azt jelenti, hogy automatikusan lenézed és nem tekintesz férfiként egy alacsony pasira.

Nem örülnél, ha kezdeményezne egy ilyen véglény nálad, utálod.

jún. 15. 18:15
 26/43 anonim ***** válasza:
60%
A férfiak miért "utálják" a ronda/kórosan elhízott nőket?Ez kb ugyanaz.
jún. 15. 18:16
 27/43 anonim ***** válasza:
87%
Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb nő nem találja vonzónak az alacsony férfiakat, ezért nem is a nők nevében beszélek hanem a saját nevemben. Én 145 cm vagyok (nő) a párom pedig 155 (férfi). 3 éve együtt vagyunk. Szóval nem minden nő "utálja" az alacsony férfiakat.
jún. 15. 18:20
 28/43 anonim ***** válasza:
71%

A vonzalom hiánya továbbra se lenézés. Nem vonzzanak a fiatal felnőtt férfiak és a 40-es (attól fölfele meg pláne) korosztály sem. Nem azért mert lenézem őket. És ettől függetlenül férfiak maradnak, mert ez a tény nem változtatható meg ennyivel. Nem lesznek potenciális pár jelöltek.

Én mindig leírom, hogy nálam könnyebb felsorolni ki lesz potenciális jelölt, mint azt, ki mindenki esik ki.

Persze, ez a logikai része, a vonzalom meg a tudatalatti, érzelmi rész.

De, azt látja az ember általában kiken akad meg a szeme, kik vonzóak a számára. Nekem a magas férfiak pl. épp annyira nem, mint a nálam alacsonyabbak. A kövérek és a kifejezetten vékonyak sem. A szakállas is taszít, ahogy a vörös is. Ettől nem kap kevesebb tiszteletet egyik se, annyit kap, mint bárki más. A kezdő, alap "szettet" amit megkap egy nő is egyébként. Mert nem vonzalom függő a tisztelet, lenézés mennyisége.

jún. 15. 18:28
 29/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, nálam is a 170 cm a választóvonal, de mint írtam, inkább 170 cm legyen a pasi, mint 190 cm.

De én is alacsony vagyok, csupán 160 cm.

De gondolom te csak 165 cm lehetsz a neved alapján, az jó alacsony, de inkább téged választanálak a túl magas fickó helyett.

jún. 15. 19:01
 30/43 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, azért van baj a fejedben ha már a nickneved is az alacsonyságoddal függ össze. Ebből áll talán a személyiséged? Így mutatkozol be? "Sziasztok XY vagyok és alacsony"? Nem foglalkoznának a nők se ennyit a magasságoddal ha te nem lennél rápörögve a témára.
jún. 15. 19:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!