Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27#
Sok boldogságot nektek!
Köszönöm a kommentet, ment a pont.
26#
A ronda relatív, aki kórosan nagyon torz, az természetesen nem tetszik.
A súlyosan elhízott nő is vagy igénytelen vagy orvosi eset.
Az alacsony pasi lehet makkegészséges, igényes, jól szituált stb. Nem egy kategória a fentiekkel. Ha reálisan nézzük az alacsony pasi "női megfelelői" a magas nők.
30#
A nők foglalkoznak a magasságommal és tesznek rá megjegyzéseket vagy utasítanak vissza erre hivatkozva! Emiatt szívok egész életemben.
Szarnék én rá, ha nem a testmagasság lenne a nők többségének fétise!
180 cm felett nem lehetsz, vagy éppen nem ajánlott:
-vadászpilóta
-tengeralattjárós
-harckocsizó
-pl forma 1 és más autóversenyző
-motorversenyző
-barlangász
-régen igen nagy hátrány volt a súlypont eloszlás miatt a magasság a lovas harcmodornál, szóval páncélos lovag, lovas ijász stb szintén kizárva
-sok harcművészet és küzdősport, főleg a távol keletiek szintén az alacsony súlypontra épit, egy magasabb ember kevésbé tud hatékony lenni
Ha ezek nem férfias dolgok akkor semmi, szerintem őket rohadtul nem érdekli vagy érdekelte mi jön be pár elmebajos nőnek, te is azzal foglalkozz hogy forditsd az előnyödre amid van!
A szamuráj is simán legyőzi a 185-190 centis viking előember nők álmát.
"A nem vonz az azt jelenti, hogy automatikusan lenézed és nem tekintesz férfiként egy alacsony pasira.
Nem örülnél, ha kezdeményezne egy ilyen véglény nálad, utálod."
Nem randiztam SOHA kopasszal, abszolút nem vonzanak a kopasz férfiak. És képzeld, ettől nem tartom utálnivaló véglénynek őket. Sőt, a barátnőimhez se vonzódom, mégse utálom őket emiatt.
A saját problémáidat vetíted ki másokra, csak mert taszítanak és utálod a nőket, akikkel nem randiznál szívesen, nekünk még nem kell.
-tengeralattjárós
-harckocsizó
-pl forma 1 és más autóversenyző
-motorversenyző
-barlangász
Igen mert milyen sok férfi gondolkodik ebben xDD
Régen meg mindenki sokkal alacsonyabb volt
Ma már 176 centi alatt bukta van
37# 38#
És ti bizonságban érzitek magatokat az alacsony pasik mellett?
Mert rengeteg nő írja, hogy csak a magas pasi képes biztonságot nyújtani számára. Hogy ilyenkor miről hadoválnak, azt nem tudom.
"A nem vonz az azt jelenti, hogy automatikusan lenézed és nem tekintesz férfiként egy alacsony pasira."
Régen olvastam ennyire ostobaságot.
Attól még, hogy valakit nem tartok vonzónak, még nem fogom emberileg is kevesebbre tartani. Ezt a "logikát" követve, megvetem az összes nőt, hiszen nőként egyikükhöz se vonzódok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!