Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem értik meg az emberek, hogy nem terápia meg önfejlesztés kell, hanem barátnő?
Annyira unom már.
Elmúltam 30, van elképzelésem a jövőről, munkám, hobbim, érdeklődési köröm, csak minden meddő és unalmas pár nélkül.
Persze azoknak, akiknek ez megadatott, közlik, hogy "magadon dolgozz először", meg "ne görcsölj rá", csak ennyi idősen ez már nagyon rossz. Fárasztó, unalmas, hogy mindent magamnak csinálok. Igen, nagyon jól elvagyok magamban, csak az emberi élet többnyire nem szóló üzemmódra lett kitalálva.
#43: nem értek egyet a 42-essel, a szokásos negatív előítéletek.
Egész egyszerűen nincs meg bennem az az "extra", ami érdekessé tenne.
De ezt mégis honnan tudjuk ha nem írod le?
Nem vagy százas.
"Egész egyszerűen nincs meg bennem az az "extra", ami érdekessé tenne."
Volt pár napja egy kérdés, hogy mitől unalmas/izgalmas a férfi, és az alatt pont leírtam, hogy nekem attól unalmas, ha nem lehet vele beszélgetni, mert nincs semmiről véleménye, és igen, vonogatja a vállát, nem tud semmit, nem érdekli semmi. És nem csak "mi történt veled a munkában" szintű dolgokról lehet vele beszélni, hanem elvontabbakról is.
Nem hiszek mennyországban, de ha van, akkor nekem az egy kávézó, ahol a barátaiddal beszélgetsz.
Az, hogy bulikát írsz, lenéző, és ezt úgy mondom, hogy elmúltam 30 és semmilyen buliban nem voltam életemben, de nem értem, hogy más életstílusról miért kell így beszélni.
Amit pedig a 42 ír... tudod, amikor valaki kiáll melletted egy kérdés alatt, mint ő, és te nem szólsz rá, én azt úgy veszem, egyetértesz vele. Te is azt gondolod, azért nincs nőd, mert nem beszélsz úgy velük, mint a lotyókkal, vagy mert nincs pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!