Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem értik meg az emberek, hogy nem terápia meg önfejlesztés kell, hanem barátnő?
Annyira unom már.
Elmúltam 30, van elképzelésem a jövőről, munkám, hobbim, érdeklődési köröm, csak minden meddő és unalmas pár nélkül.
Persze azoknak, akiknek ez megadatott, közlik, hogy "magadon dolgozz először", meg "ne görcsölj rá", csak ennyi idősen ez már nagyon rossz. Fárasztó, unalmas, hogy mindent magamnak csinálok. Igen, nagyon jól elvagyok magamban, csak az emberi élet többnyire nem szóló üzemmódra lett kitalálva.
Az meg ki? Bocs, 2006-ban amikor ide regisztráltam még nem létezett ennyi frusztrált f@rok.
Párom van babám :) aki nem ilyen életképtelen, mint te. Határozott, férfias, tele célokkal. Ilyenre van szüksége egy nőnek.
#23: Igen tudjuk, nekem is van, meg a kérdezőnek is. Amúgy ha már a "férfias" párodnál tartunk, tudja hogy kb egész nap itt függesz a gyakorin? Mert én nem az fix.
Nagyon uncsi már, hogy mindig ugyanazokkal a gáz emberekkel van tele a gyakori és ugyanazokat a gáz szövegeket nyomatják. Nem tom milyen lehet a Chatgpt-vel beszélgetni, de kb ilyennek képzelem.
Átérzem. Mivel te vagy az a gáz ember.
24 éves koromig borzalmas volt szűznek lenni. Akkor kijátszottak a javamra egy lányt így lett barátnőm. Ez szégyenletes volt, de utána már képes voltam lányokhoz közeledni.
Előtte kb. csak elvörösödni tudtam a lányok jelenlétében. Párszor próbálkoztam, de csak elég röviden.
Nekem már 16 évesen terápia kellett volna. Vagy egy normális család még előtte. :-D
A mi családunkban mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szexualitás. Így én ezt tanultam meg normálisnak kiskoromban. Ezért tűnt számomra nagyon nem helyénvalónak, hogy közeledjek egy lányhoz, még ha szerelmes is voltam, tetszettek is.
Ha nem jött össze 30 éves korodig, akkor valamit rosszul csinálsz. Tehát máshogy kellene csinálnod.
Ha próbálkozol, az szuper!
Elemezd ki őket, hogy melyik lánnyal meddig jutsz, és találsz-e mintázatot, hogy hol romlik el a dolog. Ha mindig ugyanabból az okból, akkor azt máshogy kell. Az emberi lélek igen bonyolult, sok helyen tudjuk akár magunkat is becsapni...
50f
"Nem erőszakoltam meg magamat, nem voltak felszínes/felületes vicceim, nem akartam úszni az árral."
Ezek konkrétan mit jelentenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!