Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi éttermi munkát csinál,pincérkedik akkor mire számíthatok tőle?
Ismerkedünk, szimpatikus de amikor elmondta mit dolgozik,kicsit csalódtam,mert másfajta kép alakult ki róla bennem vagyis hogy nem hozzá méltó ez a szakma...nem,nem a kereset miatt mielőtt vki belémállna..
van akinek van tapasztalata pincér ferfival?
Nem hozzá méltó...??? Mert a pincérkedés egy méltatlan szakma, vagy a hapsiról azt feltételezted, hogy ő a walesi herceg?
Apukám pincér volt, fiam szakácsnak tanul. Szerintem méltó hozzájuk.
Attól függ. Igazán jó karriert lehet futni pincérként amúgy, sok helyen többet is keresnek mint a szakácsok és chefek. Na meg a jatt se rossz. Mondom úgy, hogy bartenderkedtem egy darabig, ha nem lennék ennyire enberkerülő, inkább pincérkedtem volna. Nem tudom, mi ebben a méltatlan munka.
Az egyetlen bajom az lenne egy ilyen férfival, hogy sokat dolgozik, és hol ott van hétvégén, hol nem, kevés lenne rám az ideje.
Ha a beosztása a kérdés /mikor/mennyit tudtok talizni, v mikor jön haza, akk inkább kérdezd meg tőle.
Vagy arra gondolsz, h hűtlen lenne? :)
A baratom pincer, neha kisegit a konyhan.
En utalom a munkajat.
Viszonylag jo felszines kommunikacios keszseget ad, meg sok embert megismersz, kb. ennyi az elonye.
Hatranyai: helytol fugg, de sokszor ejszakaba nyulo munka, mindenki drogozik az ejszakai vendeglatasban a kornyezeteben, ami rossz hatassal van ra.
A csajok is nyomulnak ra, flortolnek, elkerik a szamat, bar ez tuti nincs minden pincerrel igy, o nagyon helyes, magas, fiatal srac.
Rossz a fizetes, nincs elorelepesi lehetoseg, plusz juttatasok, semmi.
Nagyon egeszsegtelen az alvasritmusa, es akkor kezd dolgozni, amikor en vegzek.
Persze ha a te jelolted csak napkozben pincer, akkor az erveim fele nem jatszik nalatok.
Nem arra gondoltam hogy alantas ez a szakma, félrértettétek .
Hanem szerintem ez egy nagyon kötött munkahely,és alá van rendelve a vendégeknek....ezzel szemben ő egy folyton mozgásban lévő odaszólogatós pasi, es hogy ilyet dolgozik kicsit mintha önmagával menne szembe. Pedig lenne lehetősége kb bármire.
A másik meg ,ezen most gondolkoztam hogy vmelyikőtök megemlítette...folyton flörtölnének vele a csajok?
"folyton flörtölnének vele a csajok?"
Nemcsak a csajok vele, ő is a csajokkal. Mit gondolsz, hány szép nővel találkozik egy nap egy étteremben, vagy egy rendezvényen? Kap a nadrágja vagy zakója zsebébe egy csomó telefonszámot illuminált csajoktól mondjuk egy ötezresre írva, hogy nyomatéka is legyen... Érted...
Te amúgy mivel foglalkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!