Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi éttermi munkát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi éttermi munkát csinál,pincérkedik akkor mire számíthatok tőle?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, szimpatikus de amikor elmondta mit dolgozik,kicsit csalódtam,mert másfajta kép alakult ki róla bennem vagyis hogy nem hozzá méltó ez a szakma...nem,nem a kereset miatt mielőtt vki belémállna..

van akinek van tapasztalata pincér ferfival?

jún. 10. 10:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
Minden orgazmusod után jattot kell adni neki.
jún. 10. 10:51
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem hozzá méltó...??? Mert a pincérkedés egy méltatlan szakma, vagy a hapsiról azt feltételezted, hogy ő a walesi herceg?

Apukám pincér volt, fiam szakácsnak tanul. Szerintem méltó hozzájuk.

jún. 10. 10:55
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ. Igazán jó karriert lehet futni pincérként amúgy, sok helyen többet is keresnek mint a szakácsok és chefek. Na meg a jatt se rossz. Mondom úgy, hogy bartenderkedtem egy darabig, ha nem lennék ennyire enberkerülő, inkább pincérkedtem volna. Nem tudom, mi ebben a méltatlan munka.

Az egyetlen bajom az lenne egy ilyen férfival, hogy sokat dolgozik, és hol ott van hétvégén, hol nem, kevés lenne rám az ideje.

jún. 10. 10:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma, alantas számodra a munkája? Az hogy ő mit dolgozik és téged ez zavar, akkor az benned keresendő, azzal neked van dolgod. Tapasztalat van, régen én is ezt csináltam, vannak jó fej emberek és rosszak, mint minden más szakmában, vannak akik isznak, drogoznak, mint ahogyan nagyon sok féle ember is a munkahelyén, vagy levezetésként otthon(pl.:orvosok,ügyvédek,üzletemberek,stb.,stb.), de ez nem a munkától függ, hanem az egyéntől. Egy vendéglátásban dolgozó ember, sokkal tájékozottabb mint az átlag, sokkal több emberrel találkozik és sokféle társadalmi réteget ismer meg a munkája által, mint más szférában dolgozók és mivel foglalkozol a vendégekkel, beszélgetsz velük, így jobb lesz a kommunikációs képességed, az emberismereted, a talpraesettséged, magabiztosságod, stb. Én amíg ezt csináltam szerettem, jó helyeken dolgoztam és élveztem, hogy olyan emberekkel tudok szóba állni akikkel egyébként valószínűleg soha az életben nem találkoztam volna.(Színészek, politikusok, művészek, újságírók, gazdagok, szegényebbek, orvosok, átlag emberek, stb.) Itthon le van nézve ez a szakma, meg persze nagyon sok más szakma is, de ez abból fakad, hogy a magyar társadalom alapból önbizalomhiányos és megjátszós, és aki megjátszós annak magával van a legnagyobb baja és mindig 5x annyit kerestem vele mint a barátaim többsége, de nyilván ez nem egy élethosszig tartó munka, innen nem lehet nyugdíjba menni. Megkérdezhetem, hogy te mit dolgozol? Szeretném megérteni, hogy neked a munkája miért kifogás? Azt értem, hogy többre tartod, de nem minden ember született vállalkozónak, siker orientáltnak, törtetőnek és ő meg lehet, hogy most ezt a munkát iszonyatosan élvezi azok miatt az előnyök miatta amit fentebb felsoroltam. :)
jún. 10. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a beosztása a kérdés /mikor/mennyit tudtok talizni, v mikor jön haza, akk inkább kérdezd meg tőle.

Vagy arra gondolsz, h hűtlen lenne? :)

jún. 10. 11:33
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

A baratom pincer, neha kisegit a konyhan.

En utalom a munkajat.

Viszonylag jo felszines kommunikacios keszseget ad, meg sok embert megismersz, kb. ennyi az elonye.

Hatranyai: helytol fugg, de sokszor ejszakaba nyulo munka, mindenki drogozik az ejszakai vendeglatasban a kornyezeteben, ami rossz hatassal van ra.

A csajok is nyomulnak ra, flortolnek, elkerik a szamat, bar ez tuti nincs minden pincerrel igy, o nagyon helyes, magas, fiatal srac.

Rossz a fizetes, nincs elorelepesi lehetoseg, plusz juttatasok, semmi.

Nagyon egeszsegtelen az alvasritmusa, es akkor kezd dolgozni, amikor en vegzek.

Persze ha a te jelolted csak napkozben pincer, akkor az erveim fele nem jatszik nalatok.

jún. 10. 11:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam hogy alantas ez a szakma, félrértettétek .

Hanem szerintem ez egy nagyon kötött munkahely,és alá van rendelve a vendégeknek....ezzel szemben ő egy folyton mozgásban lévő odaszólogatós pasi, es hogy ilyet dolgozik kicsit mintha önmagával menne szembe. Pedig lenne lehetősége kb bármire.

A másik meg ,ezen most gondolkoztam hogy vmelyikőtök megemlítette...folyton flörtölnének vele a csajok?

jún. 10. 13:54
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
4-es vagyok, kötött, de azért van egy beosztás amit követni kell, még ha nem is annyira komolyan, nyilván csúszhat a zárás vendégek miatt, elszámolás miatt, pakolás miatt, de általában egyik héten 3 napot másik héten négy napot dolgoznak, a többi nap telibe szabad. Szerintem meg lehet szokni, nekem sose volt ebből problémám. Ami gázos azok az ünnepek, de nem kell minden ünnepen dolgozniuk, vannak munkatársak. Ezt hogy érted, hogy odaszólogatós? A vendéglátásban azért jó ha nem vagy mimóza, hisz smúzolsz a vendégekkel, meg ha pörgős egyébként, akkor ez pont egy olyan munka, ahol egész nap jössz mész, vannak helyzetek amiket meg kell oldani vendégekkel, beszállítókkal, stb. Ez a munkakör azért nem csak arról szól, hogy kimegyek az asztalhoz, felveszem a rendelést, leadom, kiviszem és ennyi. Flörtre meg csak annyit, hogy mindenki szokott flörtölni, te is biztos, egy mosoly, egy pillantás, egy habirizgálás, ismeretlennel, munkatárssal, főnökkel, vagy akárkivel. Úgy gondolom ez hozzátartozik az élethez és nincs abba semmi, ha kapok egy kedves visszaigazolást, hogy tetszem a másik embernek. De olyat én még nem láttam, hogy egy vendég rányomul a pincérre durván, de fordítva sem és itt a durván van a hangsúly, mert nyilván kedvesnek kell lenni a vendégekkel és abba az is benne lehet hogy rámosolygok az asztalnál ülőkre, de ebben semmi nincs.
jún. 10. 15:26
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Aki meg akarja csalni a másikat, annak mindegy mi a munkaköre, megfogja tenni, ha olyan a vére.
jún. 10. 15:29
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

"folyton flörtölnének vele a csajok?"

Nemcsak a csajok vele, ő is a csajokkal. Mit gondolsz, hány szép nővel találkozik egy nap egy étteremben, vagy egy rendezvényen? Kap a nadrágja vagy zakója zsebébe egy csomó telefonszámot illuminált csajoktól mondjuk egy ötezresre írva, hogy nyomatéka is legyen... Érted...

Te amúgy mivel foglalkozol?

jún. 19. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!