Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy izgalmas férfi?
Megkaptam már sokszor a nőktől, hogy unalmas vagyok. Pontosan érkezem mindig a találkozóra, szépen és tisztelettel beszélek, megválogatom a szavaimat. A külsőm sportos, az arcom nem kimondottan kisfiús, bár azt mondják fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Bulizni nem járok. Edzeni szoktam és szeretem is, kicsit introvertált vagyok, de ez nem teljesen igaz, mert vannak barátaim, sok ismerősöm, akikkel találkozom is. Hogyan lehetnék izgalmas férfi, hogy ne unjanak rám a nők 1 hét ismerkedés után? A haverom szerint az az egyetlen hibám, hogy én csupán egyetlen ember vagyok és az nem elég nekik. Kezdek hinni neki...
28/f
Izgalmas pasi hm??
Import-export cége van logisztikai és fuvarozó cégei.Fél évente lecseréli a fekete luxusautóját még újabbra.Budán zöldövezeti villa részen lakik vagy megyeszékhely újépítésű családi házas részében.Belvárosban csak úgy van 3-4 luxuslakása kiadásra turistáknak meg hogy elmondhassa.
Garázsban mindig van egy sportkocsi sportmotor quad jetski párosítás.
Adriai tengernél nyraló meg a hegyekben elvonulásra egy vadászház.
Hétköznap esténként mindig valamelyik luxusétteremben vacsi a haverokkal élmények megbeszélése.
Pár havonta ereszd el a hajamat buli Amszterdam vagy Rotterdam techno clubbjaiban.
Sok ilyen pasi van itthon is aki így él ezeket keresik a nők.
A többi ezek mellett inkább kispályás melósnak tűnik.
Szerintem is rossz nőknél kopogtattál. Én nem vágyom "izgalmas" emberre, mert én is intro vagyok. Bőven elég, ha vannak céljai, elképzelései, amiket igyakszik megvalósítani.
Jó pont, ha van közös hobbi. Én pl szeretek párommal túrázni, kempingezni. Attól mondjukén is befordulnék, ha soha nem mennénk sehova.
Tehát leírtál ide kb 20 dolgot a kulsodrol, de az érdeklődési körödről semmit.
Nálam pl kizáró ok, ha valakit csak egy dolog érdekel, legyen az bármi (bár többnyire focistáknál meg kondis srácoknál figyeltem meg, hogy semmi más hobbija nincs).
Érdeklődési korodnek megfelelően kellene barátnőt keresni.
Nekem az az izgalmas, akivel lehet beszélni bármiről. Mindenről. Triviális kis baromságoktól kezdve absztrakt témákig mindenről.
Unalmas az, akit nem érdekli az őt körülvevő világ. Ha megkérdezed a véleményét, nincs neki. Nem gondol semmiről semmit, csak hogy mi legyen a kaja vagy lesz-e szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!