Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgalmasabb lesz egy nö egy ferfi szamara attól hogy a baratnöje feltekenykedik a nöre?
Letezik olyan hogy a pasinak csak 40% ban tetszik egy csaj, de a baratnö annyira keri szamon , hogy igy nezted, úgy nézted, hogy femme fatale lesz belöle a pasi szemében?
Kivel törtent ilyen ?
Hogy én hogy nézek meg kit nézek, azt talán egy fokkal jobban tudom, mint egy másik ember. Inkább error fatale lesz belőle.
32/f
Nem, de ha ez mindennapossá válik, akkor megesik, hogy a barátnőre se.
32/f
En nem szoktam feltekenykedni de neha dramazok mert okom van ra-huseges hozzam, de neha idegesit es olyankor boritom az asztalt, orditozunk, es utana dugunk egy jot. O mindig azt mondja h keptelen lenne egy nyugis novel egyuttelni neki kell ez az olaszos mentalitas:-)
En viszont olyan szinten rosszul turom a fektekenykedest h a vegen mindig elhagyom az illetot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!