Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykedik a pasim mint egy felbőszült bika, amikor buliban egy random pasi velem táncol?

Miért táncolsz random pasikkal, ha van barátod, és ráadásul ott is van?
Te vagy a gáz, nem ő.

#1: "Miért táncolsz random pasikkal, ha van barátod, és ráadásul ott is van?"
A válasz 46%-ban hasznosnak tűnik.
Ezek szerint a látogatók 52%-a (valószínűleg nők) kikérné magának, ha párkapcsolatban nem táncolhatna buliban vadidegen pasasokkal. :(((

Én lány vagyok,de ugye ezt a kérdést nem komolyan gondoltad?
Vagy neked tetszene,ha a barátod,minden második lánnyal táncolna? -_- vagy olyankor egymás mellett táncolnátok,más partnerrel?!

Nos, én buliba nem járok, ennek következtében velem ez nem szokott előfordulni.:) DE!
A barátommal szoktam menni társastáncos helyre, ott ő is táncol mással, én sem utasítom vissza, ha valaki felkér. Ezt megbeszéltük egymással. Persze ez tudom, részben más, mint egy igénytelen buliban vonaglani más emberrel...

Ha amúgy veletek minden rendben van, és nem úgy táncol az másokkal mintha fel akarnád szedni őket, akkor nincs oka problémázni.
De ha nem ez a helyzet, akkor szerintem érthető hogy féltékeny... én is hülyeségnek tartottam a féltékenykedést, aztán a legutóbbi barátnőm mellett megtanultam, milyen is az...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!