Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy izgalmas férfi?
Megkaptam már sokszor a nőktől, hogy unalmas vagyok. Pontosan érkezem mindig a találkozóra, szépen és tisztelettel beszélek, megválogatom a szavaimat. A külsőm sportos, az arcom nem kimondottan kisfiús, bár azt mondják fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Bulizni nem járok. Edzeni szoktam és szeretem is, kicsit introvertált vagyok, de ez nem teljesen igaz, mert vannak barátaim, sok ismerősöm, akikkel találkozom is. Hogyan lehetnék izgalmas férfi, hogy ne unjanak rám a nők 1 hét ismerkedés után? A haverom szerint az az egyetlen hibám, hogy én csupán egyetlen ember vagyok és az nem elég nekik. Kezdek hinni neki...
28/f
A nők ezzel az unalmas jelzővel dobálóznak. Én még életemben nem találkoztam "érdekes" nővel, főleg nem magyar nővel. Dögunalom mind.
39F incel
Izgalmas:
pénzes, "well fucked", bomlanak utána a nők, nagy kocsi, nagy szerszám, sok pénz, sok minden. Mindenből sok.
35F incel
Izgalmas férfi szerintem spontán.
Ha elindulsz vele sétálni, akkor nem tudod, hogy hol lyukadtok ki, és nem rossz értelemben.
Mer kezdeményezni. meglátja és igent is mond a véletlen lehetőségekre.
például elmentek sétálni a Duna parton nyáron, akkor egyszercsak úgy dönt, hogy ő úszik egyet benne, mert miért ne? Ha úgy van, akkor a nőt is rá tudja venni, és jó móka lesz. Vagy amikor hazaér a munkából, akkor mindig van valami története a munkából vagy a hazaútról, ami közben történt vele, és érdekesen tudja előadni. mégha csak annyi, hogy egy hajléktalan megátkozta, mert nem adott neki pénzt, vagy valaki bemutatott neki a másik kocsiból. vagy futott a buszra és éppen elérte vagy akármi.
szóval nem olyan, akivel egynap csak annyi történik, hogy felkel-eszik-dolgozik-edz-eszik-alszik
és 6-8 szóban elmeséli egy napját, hanem van benne némi élet.
ehhez szerintem nem pénz kell, hanem személyiség. De nem minden nőnek kell izgalmas férfi szerintem. sokan szeretik a nyugodt, jól kiszámítható életet. a biztonság sokszor nagyon fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!