Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy vállalat, amelynek az a profilja, hogy izgalmasabbá tegye az inceleket, azok végre sikeresebbek lennének a nők körében?
Mondjuk a cégbe lenne egy stylistos csávó, aki kölcsönruhákat adna az incelre. Egy fotós, aki menő profilfotókat készítene a felöltöztetett incelről. Meg IT-sek, akik oda fotósoppolnák a menő ruhás icelt ilyen exotikus helyszínekre. MEg egy író, aki kreálna egy izgi háttérstoryt az incelnek.
Pl. egy peacecelt, aki azért nem kell a nőknek, mert túl békés, nem egy agresszív chad, beöltöztetnének khakiszín cuccba, odafotósoppolnák afrikai háttér elé, az író kreálna neki háttérstoryt, miszerint az incel az idegenlégióba szolgált. Kapna apró tárgyakat, amik alátámasszák a történetét (légiósegyenruháról gombot, üres pisztolyhüvelyt, ilyesmiket.)
Így már nagyobb sikerrel ismerkedhetne a tinderen meg más helyeken?
És szerinted mi lenne abban jó neki, hogy erre elkölt egy komolyabb összeget, én meg az első találkozásnál pár kérdésből - vagy akár anélkül, a viselkedése, fellépése alapján - egyből rájövök, hogy kamuzott, ezért szánalmasnak gondolom, és akkor látott utoljára?
Mondjuk a konkrét példádban nekem az eleve kizáró ok lenne, ha valaki idegenlégiós volt, de szerinted egy kicsit is értelmes nő nem jönne rá, hogy hazudott magáról?
De másik személyiséget nem tudnak odakreálni nekik.
A személyiséggel, a világnézettel, a töketlenkedéssel, a nőgyűlölettel mi lesz?
Az incelek nem szoktak békések lenni, általában elég agresszívan nyilatkoznak meg a világról, bosszút akarnak állni a sikeresebbnek hitt embereken és minden nőt rabigába hajtani. Szóval a peacecelek létezését én megkérdőjelezném, itt nagy ellentmondás van.
Ezen felül szerintem az incelek már így is elég izgalmasak, a sok fasság amit levágnak a neten, hát inkább egy kis nyugi kéne már tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!