Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak kapcsolódni velem a férfiak?
Saját lakásban elő 30 as nő vagyok átlagos kinezettel. Környezetemben munkahelyen stb soha életembe nem érdeklődtek utánnam egyedülálló ferfiak, facen sem írták rám soha. Szerintetek mitől? Sok csendes i trovertalt nő is kapós tud lenni.
Privatot nem kérek csak fejtsuk meg ha gondoljatok
45. Micsoda? Hát nem volt más választás igazából, azért végeztem el. Előtte média szakon tanultam mint hangosító, az lett volna igazából a nekem való.
Most lett egy másik szakmám is, bar lehet tökre mas helyen fogok elhelyezkedni.
Egyébként most lett kész a második tetovalasom is. :)
24/N
46,47
Igen igen, nekem írtál.
Hát én ezért sportolok, nyilván. Szeretnék egészséges lenni, magamnak és a páromnak tetszeni. Lassan 3 éve vagyunk együtt, egyszer nem kényelmesedtem bele a kapcsolatba. Mindig próbálok új ruhákat is venni, kis smink. Bár a hormonok miatt nem nagyon kenhetem magam, de egy cicis felső mindig akad:)
Plusz azért eléggé adok magamra higiénia téren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!