Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a politkát nem nézzük akkor Magyar Péter chadnek számít?
Szerintem annyira nem jóképű. Uborka képe van és mély ránc az orrátólkiindulva a szája szegletéig.
Oké, nincs aputeste, mint sok vén fityiszes fütyinek, de nekem az összkép a fontos.
43, akkor te is megválaszolhatnád a kérdést: szerinted a férjed ezekkel a paraméterekkel nem egy kivétel, hanem ő az átlag ebben a korosztályban Magyarországon? Magyarországon, tehát nem csak Budapesten, annak is jobb részein! Ja és a férjed, szóval rá is igaz, hogy foglalt...
Én az ilyen embereknek úgy megmutatnám, kikbe-mikbe futhat bele JELLEMZŐEN egy társát kereső, ezt a korosztályt megcélzó nő ma. Ha jól emlékszem, volt is MP-nek valami olyan nyilatkozata (vagy csak állították, hogy volt), ami pont erről szólt, hogy ilyen férfifelhozatal mellett neki marha könnyű dolga van nők terén. És ez igaz is. Nem azért, mert ő (giga)chad, hanem azért, mert a többi korabeli magyar férfi annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!