Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a politkát nem nézzük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a politkát nem nézzük akkor Magyar Péter chadnek számít?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 20:53
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

29.

Próbálj meg valami hasznosat is csinálni, azt nem mondom hogy a társadalom érdekében, mert az neked megugorhatatlan.

Szóval ezek után nyugodtan fidesznyikezzél, vagy bármit ami csak jól esik. A saját világod csak a te fejedben létezik, a saját démonaiddal neked kell harcolnod! :) Ja, igen, krva nagy fideszes vagyok, orbán viktoros tapéta borítja az összes helység falát otthon, Csak narancsot és narancslevet iszunk, az összes autóm NERancs színű. :) Cikisnek tartom a fideszességet? Hova gondolsz?!

Akkor fideszes vagyok hallod-e!

Na így már jobb? A pici agyad által összerakott világképed így már megnyugodott hogy "én megmondtam"? Mekkora lúzer vagy te! :D Nálatok a tarhonyát nyár végén vagy az ősz közepén aratják?

2024. jún. 4. 00:27
 32/44 anonim ***** válasza:
18%
Pénzes, arcra elég férfias, sportos, művelt....hát elég erősen Chad gyanús...
2024. jún. 6. 06:29
 33/44 anonim ***** válasza:
30%
29, jézusom, arcra? Inkább akkor lenne benne valami fantázia ha vödröt tesz a fejére, addig még tényleg előny hogy nem a tipik elhízott vagy pupppos vagy zsírbamba kedéllyesen agresszív köpcösdroid, folyamat ilyeneket látni, mondjuk van a szikár izmos feljebbre köszöngető hajbólokó lefelé lenéző szikár karótnyelt divatgúnár is, picit mint mp bár vannak nála rosszabbak is. Bocs két és fél pipás hogy folyamat tipikezek, de olyan jólesik.
2024. jún. 6. 08:10
 34/44 anonim ***** válasza:
79%

Ahhoz képest hogy a kérdező azt kérte politikatol mentesen jól elmentetek a politika irányába.

Miért nem tudtok elvonatkoztatni? Én utálom az egész fideszt, mindent amit képvisel, de attól még le tudom írni hogy Gulyás Gergő jól néz ki.

Ez nem azt jelenti hogy össze akarna jönni vele az ember, csak azt hogy van szeme és véleménye.

A kérdésre válaszolva, a maga korosztályában jól néz ki Magyar Péter és a szemelyisegerol lehet bárkinek bármilyen véleménye, de az biztos hogy intelligens is.

A 40es pasik jó része ahogy fentebb is írták jó részt elhízott, de én még hozzá tenném azt is hogy általában a kulsejukre minden szempontból igénytelenek és nem tudnak öltözködni sem.

Szerintem róla ezek egyike sem mondható el.

De egyébként néz meg egy fiatalkori képet róla. Ott tipikusan ilyen incel kocka kinézete van. Szóval kifejezetten jót tett neki a kor.

2024. jún. 19. 13:08
 35/44 anonim ***** válasza:
64%
Ő a törpe gigachad.
okt. 9. 14:41
 36/44 anonim ***** válasza:
20%

egy sértődött, nagyszájú kisfiú, aki a kis kukiját mutogatja sztreccsgatyában, mint egy bohóc.

a 40es, unalmas házasságban élő nőknek nyilván egy brad pitt kategória, de nem biztos, hogy mindenkit egy 40es nő férjéhez kell méricskélni.

okt. 9. 16:36
 37/44 anonim ***** válasza:
56%
Egy nyomi az egész ember. Isten mentse meg a nőket az ilyen hulladékoktól!
okt. 10. 07:10
 38/44 anonim ***** válasza:
43%

Ő a törpe gigachad.

40 kiló vasággyal együtt.

okt. 10. 07:57
 39/44 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem kérdés az, hogy kinek mi a chad, mert eléggé eltérő emberekre láttam már használva. Ha a tipikus karikatúraszerű értelemben használjuk, nem, mert nincs "lapátálla" és nem magas. Ha a lényeg az, hogy sikeres a nőknél, igen, mert jóképű, jó a kiállása, jó a kisugárzása, jól öltözött, igényes, jók a kommunikációs készségei. Politika nélkül is lenne sikere.
okt. 10. 12:41
 40/44 anonim ***** válasza:
85%
Hát, 37, engem inkább egy ilyennel verjen az Isten, mint a vele egykorú átlag magyar (egyedülálló) férfival... Ő sem egy álom, nagyon nem, de a többi nála is rosszabb, leszámítva egy-egy kivételt, aki kirobbanthatatlan a házasságából...
okt. 10. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!