Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mennyire számít a férfi farka mérete a partnerválasztásnál?
Figyelt kérdés
Vagy tök mindegy ha 15,17 vagy 20?2024. máj. 21. 11:35
1/48 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy az első randin a nő egy mérővel nézegeti a srác szerszámát, s ha nem üt egy bizonyos hosszúságot, akkor ennyi volt. :D
2/48 anonim válasza:
Eléggé, nagyon mérettel jobb érzés a szex
3/48 anonim válasza:
Nekem semennyit. Sőt, az mostani pasimnak kisebb, mint az exemnek és sokkal jobb vele a szex.
Sőt az exem 30-40 percet is bírt dolgozni rajtam, a jelenlegi pedig 5 percig bírja.
Lehet én vagyok fura, de nekem sokkal jobb a mostani.
4/48 anonim válasza:
Nem számít a mérete, kivéve ha kicsi ;)
5/48 anonim válasza:
#2: már megint egy incel, aki magát nőnek álcázva válaszol. Ne fáradj fölöslegesen, a pipáid száma elárul.
6/48 anonim válasza:
5.
Mert egy sima trollnak pl. nem lehet kevés "pipája"? Vagy úgy bárkinek?
A te világképed kb. a Black Mirrornak az a része, amikor az egész társadalom valami szar értékelőprogrammal értékeli a többieket és ezalapján dől el minden, ha alacsony, akkor lehet szépen társadalmon kívüli életet élni, ha pedig túl alacsony, akkor örök börtön/kivégzés.
7/48 anonim válasza:
18-20 az ideális, de csak akkor ha szép is mellé és a férfi is rendben van. A kisebbre ránézek és elmegy a kedvem.
8/48 anonim válasza:
#6 Erre én is reagálok.
A tartalom miatt hiteles egy egy komment és nem a pipaszám miatt.
9/48 anonim válasza:
#6: nem nézek ótvar tévésorozatokat, mert nem érdekel a tartalmuk, köszike. Számomra még csak viszonyítási pontnak se lennének jók. Sőt, több mint egy évtizede tévét se.
10/48 anonim válasza:
9.
Mondhatnék regénybeli példákat, de az olvasást is kerülöd, a stílusod alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!