Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mennyire számít a férfi farka mérete a partnerválasztásnál?
Figyelt kérdés
Vagy tök mindegy ha 15,17 vagy 20?2024. máj. 21. 11:35
11/48 anonim válasza:
Az edzéseken múlik és a tehetségén az ágyban. Adnék esélyt pl. olyan háromszor és ha akkor is nyomorultoskodna akkor mehetne elfelé.
12/48 Noren1989 válasza:
Csak úgy àllnak veled szóba, ha:
1, kirakod a lőcsöt az első randin
2, megmutatod, hogyan tudod hasznàlni (à la Amerikai pite)
És ez még csak a beugró, mielőtt hozzàdszólnak!!
13/48 anonim válasza:
#10: mert természetesen olvasni csak regényeket lehet, ugye? :D Mesélj még!
14/48 anonim válasza:
13.
Mondjuk érdekes belegondolni, hogyha nem regényeket olvasol, akkor mégis micsodát... Lexikonokat? Érdekes karakter lehetsz, így félúton Sebeők János meg Mécs Imre között.
15/48 anonim válasza:
#14: ha már ennyire érdekel, tessék: pszichológiai önfejlesztő könyveket, kizárólag angolul, szűkagyúkám.
16/48 anonim válasza:
Nekem számít, nem mindegy. Tisztában vagyok a saját adottságaimmal és azzal is, hogy kicsivel nekem nem jó, nem élvezhető. Így zártam már le olyan férfival is, akivel más gond nem volt (vagy addig nem derült ki), csak ez. Lehet lepontozni érte vagy incel trollozni, nem fogom az igazság helyett azt írni, ami kellőképpen jól (léleksimogatóan) hangzik.
17/48 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
18/48 anonim válasza:
15.
Nem tudom eldönteni, hogy ügyesen trollkodsz csak, vagy ennyire túltolt sznob bohóc vagy alapból?
19/48 anonim válasza:
16# Ha ugyanilyen ilyen őszintén beadjuk nektek, hogy mondjuk a kis melletek nem elég szűk puncitok vagy kerek feneketek miatt szakítunk, mert mondjuk úgy nem annyira élvezetes a szex, akkor totálisan fel vagytok háborodva, de ennek megértését és zökkenőmentes, kussban történő elfogadását és tűrését elvárjátok másik oldalon.
20/48 anonim válasza:
19.
"Amit szabad Jupiternek..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!