Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresésben a legfontosabb a külső vonzalom és szinte csak az számít?
Ezt onnan gondolom hogy ismerek jól kinéző vonzó férfiakat akik anyuka pici fia, szüleinél lakik, buták stb. és van párjuk, sőt még az agresszívoknak is vannak barátnői nem véletlen az, hogy olyan gyakori a kapcsolati bántalmazás, kapcsolatom belüli erőszak előfordulása...
Ugyanakkor csomó ferfi hosszú éveken át szingli pedig teljesen normálisak még talán egyedül is laknak önállóan stb. de mégsem kellenek egy nőnek sem mert csúnyák kövérek...
Ahogy a férfiak sem tudnak megdugni egy számukra abszolút nem vonzó, esetleg visszataszító nőt, mert nem fog felállni, úgy a nőknek sem lesz vágya, hogy egy hasonló kaliberű férfinek széttegye.
A kövér, csúnya férfi miért nem próbálkozik csúnya, kövér nőnél?
A kövérség, csúnyaság hátrány ez tény és való, de vannak olyan nők akiknek tetszenek a kövér pasik és hiába csúnya a férfi mégis vonzódnak hozzá, vagy lehet a többség csúnyának tartja, de annak a nőnek tetszik, átlagnak, jóképűnek tartja.
Az a baj én szerintem, hogy aki hátránnyal indul és kap jócskán elutasítást, vagy nem mer ismerkedni olyan szinten önbizalomhiányos, hogy hiába is tetszene az az önbizalomhiányos probléma lenne nagyon, illetve el se jut kapcsolatig mert mint írtam negatívum...
Túl szélsőségesen gondolkodsz. Azt mondod vannak jól kinéző elkényeztetettek és agresszívak, rosszul kinézőek önállóak. Ez így hülyeség, már bocsi.
Fontos a külsőség igen, én sem tudnék vonzódni egy nagyon vékony sráchoz, mivel nem tetszenek. Úgy, ahogy akinek a teltek sem tetszenek, azok pedig hozzám nem, de ezer példa felhozható.
A legtöbb ember amúgy is átlagos kinézetű, az már más kérdés, hogy neked is és nekem is más jön be.
A helyzet ennél sokkal rosszabb!
A külső is nagyon fontos, meg a belső is nagyon fontos, meg az anyagiak is nagyon fontosak, meg a háttered is nagyon fontos. És ezeknek kölcsönösnek kell lennie, tehát mindkét félnek mindenben passzolnia kell. És ha ez megvan, akkor sincs semmire garancia, bármikor gajra mehet az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!