Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak se adja meg a tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak se adja meg a tinder az igazi ismerkedős varázst?

Figyelt kérdés

Volt megint egy tinderes csalódásom (több hónap, én utasítottam el) általában minden kudarc után több hónapos szünetet tartottam, mondván majd élőben.

Nem kerestem, de mégsem botlott senki belém. Évekig nagyon sok új társaságba jártam, nem találtam senkit, aki meg akadt az kb egyéjszakást akart. Nem is ilyen a kisugárzásom.

Nyitott vagyok, sose nyomultam, intelligensnek tart a környezetem, a közegem is ilyen. nagyon hiányzik hogy valakivel élőbe ismerkedjek meg. Egy éve volt egy nagyon szuper ismerkedésem, nem lett végül kapcsolat amit azóta is bánok

Más is azt tapasztalja hogy mindenki csak online társkeresőzik? Minden barátom minimum felének tinderes a párja, vagy csak ott ismerkedik. Nekem is volt onnan hosszú párkapcsolatom, és mindig vissza-visszatérek oda, de rájövök hogy semmit se ér

Mit lehet annak érdekében tenni, hogy élőben valaki komollyal találkozzak? vagy ez tényleg csak szerencse?

A tinder nem tudja pótolni nekem már azt a varázst, amit egy pillanatban, élő interakcióban teremtesz meg másokkal.

persze, kavarásra, könnyű dolgokra könnyen találok bulikban srácokat, de én nem erre vágyok már...

huszonéves L

2023. dec. 28. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Huszoneveskent azért nem hiszem, hogy q tinder az egyetlen megoldás. Ilyen korban még társaságba kellene járnom, bulizni, koncertre, ismerkedni. Ha tanulsz, a suli a legjobb terep az ismerkedesre. Elég szomorú, ha már ez a korosztaly is csak online tud ismerkedni.
2023. dec. 28. 19:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Lány társaságaim vannak, az egyetemen a szakom is lányokból áll, barátaimmal nem vegyítjük a társaságainkat, járunk össz bulikra meg mindenre, és de, sokan kűzdünk ezzel....
2023. dec. 28. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Én pasi vagyok, 37,

Nekem az a megfigyelésem, hogy a korosztályomban a hölgyek csak keresnek, de találni nem akarnak…

Elkezdünk chatelni, és mind az elején feltesz néhány sablon kérdést, pl milyen parfümöt használok? Vagy hol dolgozok…

Megy 1-2 napig ez a néhány szavas kérdezz felelek, mert persze minden válasz/kérdés után fél nap csend…

Aztán elül az egész kommunikáció…

Ha valamit nekiállok hosszabban kifejteni, akkor is csak 1-1szavas választ adnak… 1 éve vagyok fent tinderen, de egy igazi randit nem tudtam összehozni, mert egyszerűen nem komplettek ebben a korosztályban a nők…

Kb 3 kategória van

1. Egyedül neveli a gyerekét/keit, rossz esetben bántalmazta is a volt férje, találkozni se akar, csak chatelni a semmiről valakivel, semmiről nem tud beszélni, csak a munka/gyerekei léteznek, semmiről semmit nem tud.

2. Nincs gyereke, anime vagy sorozatfüggő, csakis a kitalált világokról tud beszélni, nem is vagy ember a szemében, ha nem 3macskával és 2kutyával alszol egy ágyban…

3. Kitartott háziasszony volt, de elhagyták és most keresi az új apucit, aki elfogadja “olyannak amilyen és szereti a gyerekét” ezek legalja nem is a saját képét teszi ki fő profilképnek hanem a kislányukat??? Nem is értem, mit gondolhatnak az ilyenek…

2023. dec. 28. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
49%

Nekem baromira megadja a varazst az, hogy a baromira nincs senki helyett hosszas keresgeles utan jobbra tudok lapozni erdekesnek tuno pasikat, es ramaszas, tolakodas nelkul letre tud jonni valami.

Nyilvan te sem vagy abban az idealis helyzetben, hogy eselye volna szemelyesen varazst atelni. Csodaszep dolog, de ha nem jon ossze, nincs kivel, akkor halalig le lehet huzni egy eletet szerelem vagy oszinte vonzalom nelkul.

2023. dec. 28. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

3-as elég fura nőkkel akarsz akkor össze.

Amúgy a kérdező kérdésére a válasz, hogy de, nekem is nagyon hiányzik az eloben ismerkedés. Igaz, én már idősebb korosztaly vagyok, a hozzám illő férfiak vagy házasok, vagy szintén csak tinderen ismerkednek. Nem próbálkoznak eloben egyáltalán.

2023. dec. 28. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedős varázs?

A tinderen tapasztalataim szerint = azaz, hogy ázsia scam kamuprofilokon kívűl senki nem jelöl - nem létezik. Inkább csak a hamis illúzióját adja meg, hogy ott lehetne. Nekem. Neked viszont van esélyed még bármire ott is, nyugi.

2023. dec. 28. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha élőben nem mutatsz nyitottságot a férfiak felé, akkor nem fognak veled ismerkedni.

Pont azért, mert a legtöbb lány már csak online akar, ahol könnyen meg lehet szabadulni attól aki mégsem olyan jó és gyorsan lesz másik.

Ha te bevállalod az élő ismerkedést, akkor legyél benne aktív, női oldalon az sem nagy munka, de tényleg többet kell bele tenni, mint egy suhintást a mobilodon.

2023. dec. 28. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Annak is megvan a varázsa megfelelő személlyel.
2023. dec. 28. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Én is ilyen patthelyzetben vagyok, nem látom a kiutat. 😔

Nekem élőben semmi lehetőségem. Már 30+ vagyok, mindenki foglalt, lényegében nős, kisgyerekes apukákkal találkozom csak. Van köztük, akivel amúgy meg is lenne a varázs, de hiába...

Ez a netes ismerkedés pedig egyszerűen nem az én terepem. Nincs semmi baj a férfiakkal, illetve akikkel van, azokat azért ki lehet szűrni, legalábbis nekem eddig szerencsésen sikerült. De akikkel találkozunk, azokkal semmi varázs tényleg, nulla kémia, nulla vonzalom. Nem mozgatnak meg, nem indítanak be. Nagyon jó baráti vagy kollegális kapcsolat lehetne köztünk, még családtagként vagy rokonként is örülnék nekik, mert annyira rendben vannak. De ez minden.

És itt vége. Az élet más területein elég szerencsés vagyok, cserébe ezen egyáltalán nem, így azt hiába is várnám, hogy majd valami különös véletlennek köszönhetően egymásra találunk valakivel... Ilyen soha nem történt, és bizonyára nem is fog már.

2023. dec. 28. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Milyen varázsra vársz szivem? Egy telefonos alkalmazástól amit arra fejlesztettek ki, hogy függő legyél tőle.

Nagyjából ugyanannyi varázst nyújt mint ha egy könyvet olvasnál el amiben van egy helyes pasi.

Üdvözlet a 21.században, ahol mindenki az interneten éli már az életét. Ennél már csak rosszabb lesz. Az okostelefonok eltrejedésével meg még rosszabb.

Csatlakozz a nosurf movementhez és kezdj el valódi életet élni.

2023. dec. 28. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!