Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak se adja meg a tinder az igazi ismerkedős varázst?
Volt megint egy tinderes csalódásom (több hónap, én utasítottam el) általában minden kudarc után több hónapos szünetet tartottam, mondván majd élőben.
Nem kerestem, de mégsem botlott senki belém. Évekig nagyon sok új társaságba jártam, nem találtam senkit, aki meg akadt az kb egyéjszakást akart. Nem is ilyen a kisugárzásom.
Nyitott vagyok, sose nyomultam, intelligensnek tart a környezetem, a közegem is ilyen. nagyon hiányzik hogy valakivel élőbe ismerkedjek meg. Egy éve volt egy nagyon szuper ismerkedésem, nem lett végül kapcsolat amit azóta is bánok
Más is azt tapasztalja hogy mindenki csak online társkeresőzik? Minden barátom minimum felének tinderes a párja, vagy csak ott ismerkedik. Nekem is volt onnan hosszú párkapcsolatom, és mindig vissza-visszatérek oda, de rájövök hogy semmit se ér
Mit lehet annak érdekében tenni, hogy élőben valaki komollyal találkozzak? vagy ez tényleg csak szerencse?
A tinder nem tudja pótolni nekem már azt a varázst, amit egy pillanatban, élő interakcióban teremtesz meg másokkal.
persze, kavarásra, könnyű dolgokra könnyen találok bulikban srácokat, de én nem erre vágyok már...
huszonéves L
45 évesen válás után kezdtem el használni a tindert.
A munkám miatt, meg a gyerekek miatt nem tudok eljárni a faluházba, a fonóba, diszkóba vagy retróklubba. Leszólingatni a nőket a kávézóban meg filmes klisé, nem evilági dolog.
Semmilyen varázs nincs benne, nem bűvészprogram. A célját számomra ellátta. Én is tapasztaltam, amit te kérdező, de felszínes csajok anno fiatalkoromban is voltak.
Az én korosztályomban természetes, hogy a nőknek gyerekük van. Ha nincs, azzal én nem is kezdenék, mert egy gyerektelen nem tudja, hogy egy szülőnek (nekem) milyen kötelességei vannak. Az, hogy miért váltak el, az az ő dolguk, de általánosítani, hogy minden egyedülálló anyuka szar, lepukkant stb az elég gáz.
Én találtam egy nagyon helyes, csinos, értelmes elvált gyerekes nőt, akivel boldog vagyok. Tinder nélkül sosem találkoztunk volna.
Szóval jó lehetőséget ad, de se varázs, se varázslat nincs benne. Ha lepukkant és elhanyagolt vagy, vagy már a profilodról üvölt a primitívség, akkor itt sem lesz partnered, akár csak a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!