Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez ilyen igazi friendzone,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyen igazi friendzone, avagy csak bohócnak vagyok jó? 🤡

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel évek óta beszélgetek, csak e-mailben. Minden témáról tudok vele beszélni, de amint szóba hozom, hogy találkoznék vele szívesen akkor nem akar, meg jó ez így ne rontsuk el.

Tehát én vagyok a béta pasi aki neten néha elszórakoztatja?

2023. dec. 25. 20:47
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenben én is voltam fiatalon. Lófútty ez, semmi több.
2023. dec. 25. 20:53
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
De akkor nem is láttad még élőben soha? Mert simán lehet, hogy nem is nő, vagy nem annyi idős, amennyinek kiadta magát, stb, bárki ülhet a képernyője mögött.
2023. dec. 25. 20:55
 3/26 A kérdező kommentje:

2, De találkoztam már vele egyszer még 4 éve, akkor volt egy randi meg egyéjszakás kaland, utána ő bepasizott, és megházasodott, de e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Én kicsit reménykedem, hogy lehet valami esetleg. Nyilván nem mondom meg neki, mert azzal elijeszteném.

Nagyon szánalmas?

2023. dec. 25. 20:58
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Hát eléggé
2023. dec. 25. 21:11
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
Ennek is van előnye, csak akkor rossz, ha te többet akarsz belelátni. De így írogatni még jó is lehet ha megértő és jó partner a másik. Mondjuk én akkor már inkább külföldivel levelezgetnék így, ott más a mentalitás, lehet talizna is, meg a nyelvet is tanulod.
2023. dec. 25. 21:14
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha megházasodott, mit akarsz tőle? Ha jóban vagytok és beszélgettek plátóian, az lehet egy rendes baráti kapcsolat is. Ha ő is meghallgatja a bajod.

Ne akarj senki házasságába befurakodni..

2023. dec. 25. 21:14
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

jajj, legközelebb talán részletezd jobban

ha megdugtad, akkor engedd el, ebben ennyi volt

ha meg megházasodot... hát, akkor nem is értem, mire vársz

2023. dec. 25. 21:31
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már melletted pasizott be meg házasodott meg, akkor max. barát vagy számára, többet nem akar. Hisz ha akart volna, akkor ott lett volna a lehetőség. Akkor veled jön össze nem másik pasival.
2023. dec. 25. 21:36
 9/26 anonim ***** válasza:
98%

Azt nem értem miért nézik a férfiak magukat bohócnak azért mert a nők esetleg barátként tekint rájuk mert az jajj de sértő...de komolyan ha már házas akkor mit vártál??

Szegény csaj meg lehet azt hiszi van egy jóbarátja közbe meg...

2023. dec. 25. 21:44
 10/26 anonim ***** válasza:
3%
Nem beta vagy neki ha nem ocsmany.
2023. dec. 25. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!