Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért az egyetlen igazi kikötés hogy a férfi ne legyen elhízva?
Figyelt kérdés
Társkereső oldalakon , Facebookon de már itt a gyakorin is az olvasható hogy már az se számít ha nem színész szintű jóképű a fickó, a pénz is csak a második vagy harmadik az elvárások között. Full első hogy a férfi vékony legyen. Mi ez a mai világ hülyesége már? Egy amúgy egészséges 80-90 kg-os férfire azonnal rávágják hogy kövér ! Mehet a kukába!2023. okt. 28. 15:45
1/25 anonim válasza:
Pedig egy kis pocak a jólét jele.
2/25 anonim válasza:
Nekem nem kell, hogy vékony legyen a férfi, de ne legyen túlsúlyos.Legyen normál alkat.
Viszont kell, hogy arcra is tetszen, meg ugye legyen azért valamennyi pénze is.Ez így jobban esik?Ez az elvárásom, találtam is ilyet.
3/25 anonim válasza:
Nekem pont a nagydarab férfiak tetszenek.
4/25 anonim válasza:
Most akkor az az egyetlen vagy millió elvárásunk van? Döntsétek már el!
5/25 A kérdező kommentje:
Linkelnél egy Google példa fotót a normálnak tartott alakról? És hogy számokban kg mennyi ..
2023. okt. 28. 15:53
6/25 anonim válasza:
#5 Nem kell linkeljek semmit, mert minden normális ember érti mi a normális, egészséges, nem túlsúlyos testalkat.Ami orvostanilag annak számít egy férfinél.Mondjuk 22%-os testzsírszázaléktól felfelé már annak számít.
7/25 A kérdező kommentje:
25% nem vészes szerintem.
Azért nem akartál linkelni mert betettél volna egy magas, épphogy 70 kg-os férfit és azzal vitàt generáltál volna “hogy tényleg a rozoga tini fiú testalkatot várnak el a nők” fajta oldal inceleinek.
2023. okt. 28. 16:05
8/25 anonim válasza:
Nem tudom ezt honnan szedted össze kérdező, de inkább a pénz az egyetlen igazi kikötés, elég pénzel az elhízás se gáz.
9/25 anonim válasza:
És neked miért nem a kövér elhízott nők jönnek be? Fontos,hogy amikor a két nem ismerkedik egymással akkor tetszenek egymásnak. Már bocs, de szerintem te sem akarsz egy számodra abszolút nem vonzó nővel együtt lenni. Ahogy a nők sem. Egyébként mindenkinek más jön be, nem minden nő egyforma ahogy minden férfi sem.
10/25 anonim válasza:
A 30 százalékos még oké, onnantól kezdve már nem, mert az utolsó kettőnek melle van. A pocak nem gáz, de az ilyen háj szetfolyos csöcsös testalkat szörnyű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!