Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért az egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért az egyetlen igazi kikötés hogy a férfi ne legyen elhízva?

Figyelt kérdés
Társkereső oldalakon , Facebookon de már itt a gyakorin is az olvasható hogy már az se számít ha nem színész szintű jóképű a fickó, a pénz is csak a második vagy harmadik az elvárások között. Full első hogy a férfi vékony legyen. Mi ez a mai világ hülyesége már? Egy amúgy egészséges 80-90 kg-os férfire azonnal rávágják hogy kövér ! Mehet a kukába!
2023. okt. 28. 15:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Én vékony vagyok. És a sportosan vékony srácok jönnek be.
2023. okt. 28. 16:16
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Sztem az alsó sor mind gáz.
2023. okt. 28. 16:17
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Egyik nap még az a szlogen, hogy a nőknek millió elvárása van, másik nap kiderül, hogy amúgy nem is. Most akkor mi van?

80-90 kg, rendben. És hány centi? Mennyi az izom-zsír aránya?? Sportol, mozog valamit vagy egész nap döglik és zabál? Ezek rohadt fontos tényezők. Ismerek olyan 180 cm magas 85 kg-s férfit, akinek méretes bele van és ismerek olyat is, akinek ugyanezekkel a paraméterekkel egyáltalán nincs pocakja.

Szerinted nem vészes, én személy szerint viszont nem jönnék össze ilyen testalkatú férfival, mert nem tetszik, ennyi. Nekem ez már nem az átlagos testalkat, a pocak egyáltalán nem vonzó és nem utolsósorban én is vékony, sportos nő vagyok zsíros pocak nélkül, szóval olyan férfit preferálok, aki hasonló kaliber. A férjem ezt hozza is, mint ahogy az előző barátaim is, nem látom hol a probléma.

2023. okt. 28. 16:23
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem az egyetlen, de lényeges. Taszít a pocak, a toka, a nagydarabság, a masszívság. Az izomzatot, sportosságot kb. leszarom, én is genetikailag vékony vagyok, nekem bőven elég, ha a férfi is csak úgy, nem kell, hogy ezt kemény munka árán érje el, én sem teszek érte semmit. Mi ezzel a gond ebben a formában? Én is rengeteg férfinál kiesek genetikai adottságok alapján, pl. nem szép arc, lapos mellkas. Nem örülök neki, de ez van, és ha ők szelektálhatnak így, akkor nekem is pont ugyanannyi jogom van. Tőlük sem elvárás, hogy csak viagrával tudjanak szexelni, mert amúgy nem kívánnak, tőlem sem lehet, hogy csak síkosítóval hagyjam magam valakinek, aki nem vonz.
2023. okt. 28. 17:15
 15/25 anonim ***** válasza:
18%
Én a 25-30 % közötti vagyok és zsírdisznónak tartanak a nők. Ennyit erről.
2023. okt. 28. 17:21
 16/25 A kérdező kommentje:

Részvétem

2023. okt. 28. 17:47
 17/25 anonim ***** válasza:
34%
Én is zsír disznó vagyok, nem kellek sok nőnek. A túl súly kb instant bukó tétel lehet ezt próbálni cáfolni de ez tény.
2023. okt. 28. 17:48
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen ez alapján ítélik az embereket örök egyedüllétre. Nem számít ha valamelyik tényleg jószándékú pasas. Vannak értelmes gondolatai , közös hobbik akármi! Ha csak betegség miatt túlsúlyos az a legrosszabb. Mert akkor úgy van az magányba taszítva hogy meg sem érdemli! Mert nem a mozgás hiány vagy a zabálás miatt olyan amilyen.
2023. okt. 28. 17:52
 19/25 anonim ***** válasza:
98%

Ja, mert nektek megfelel a hájas meg duci nő, ugye? Gondolom azért születnek a “ronda túlsúlyos férfiként lehet csinos, vékony barátnőm?” típusú kérdések…

Mi lenne ha mondjuk a szánalmas önsajnáltatás, mártírkodás meg felelősséghárítás helyett nekiállnátok szépen diétázni meg mozogni, sportolni?? Ja tudjuk-tudjuk, ti mind betegség miatt vagytok elhízva (nem mintha amellett ne lehetne fogyni, csak több munka és nagyobb erőfeszítés) meg nyilván könnyebb a kanapén nyavikolni és a csúnya, gonosz nőket hibáztatni, mint érdemben tenni is valamit..

2023. okt. 28. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
95%

#7 Az én férjem 180 cm és 82 kg.Nem sovány, nem rozoga és nem is túlsúlyos.Nem tudom miről beszélsz.😂

Neked csak sovány meg kövér van az agyadban, mert ilyen egysíkú vagy.

2023. okt. 28. 20:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!