Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért az egyetlen igazi kikötés hogy a férfi ne legyen elhízva?
Egyik nap még az a szlogen, hogy a nőknek millió elvárása van, másik nap kiderül, hogy amúgy nem is. Most akkor mi van?
80-90 kg, rendben. És hány centi? Mennyi az izom-zsír aránya?? Sportol, mozog valamit vagy egész nap döglik és zabál? Ezek rohadt fontos tényezők. Ismerek olyan 180 cm magas 85 kg-s férfit, akinek méretes bele van és ismerek olyat is, akinek ugyanezekkel a paraméterekkel egyáltalán nincs pocakja.
Szerinted nem vészes, én személy szerint viszont nem jönnék össze ilyen testalkatú férfival, mert nem tetszik, ennyi. Nekem ez már nem az átlagos testalkat, a pocak egyáltalán nem vonzó és nem utolsósorban én is vékony, sportos nő vagyok zsíros pocak nélkül, szóval olyan férfit preferálok, aki hasonló kaliber. A férjem ezt hozza is, mint ahogy az előző barátaim is, nem látom hol a probléma.
Részvétem
Ja, mert nektek megfelel a hájas meg duci nő, ugye? Gondolom azért születnek a “ronda túlsúlyos férfiként lehet csinos, vékony barátnőm?” típusú kérdések…
Mi lenne ha mondjuk a szánalmas önsajnáltatás, mártírkodás meg felelősséghárítás helyett nekiállnátok szépen diétázni meg mozogni, sportolni?? Ja tudjuk-tudjuk, ti mind betegség miatt vagytok elhízva (nem mintha amellett ne lehetne fogyni, csak több munka és nagyobb erőfeszítés) meg nyilván könnyebb a kanapén nyavikolni és a csúnya, gonosz nőket hibáztatni, mint érdemben tenni is valamit..
#7 Az én férjem 180 cm és 82 kg.Nem sovány, nem rozoga és nem is túlsúlyos.Nem tudom miről beszélsz.😂
Neked csak sovány meg kövér van az agyadban, mert ilyen egysíkú vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!