Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért az egyetlen igazi kikötés hogy a férfi ne legyen elhízva?
Figyelt kérdés
Társkereső oldalakon , Facebookon de már itt a gyakorin is az olvasható hogy már az se számít ha nem színész szintű jóképű a fickó, a pénz is csak a második vagy harmadik az elvárások között. Full első hogy a férfi vékony legyen. Mi ez a mai világ hülyesége már? Egy amúgy egészséges 80-90 kg-os férfire azonnal rávágják hogy kövér ! Mehet a kukába!2023. okt. 28. 15:45
21/25 anonim válasza:
#7 Nem vészes, csak orvostanilag túl sok rajta a zsír.Magyarul nem egészséges testalkata van.:)
22/25 anonim válasza:
Ja, gondolom A Nők neked nem a hozzád hasonlóan túlsúlyos nőket jelenti.
Betegséget lehet kezelni.
23/25 anonim válasza:
Ha valakinek nem tetszenek a kövér emberek, akkor bizony nem köteles összejönni velük és nem is fog így tenni. Ez pedig teljesen normális dolog.
24/25 anonim válasza:
Itt van a női verziója. Én kB a 35 százalékos vagyok. A legtöbb pasinak is csak a harmadik, negyedik kell hidd el..
25/25 A kérdező kommentje:
24
30% ig nekem ok ezen a példa képen.
2023. okt. 29. 07:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!