Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elképzelhető, hogy a kölyökkép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a kölyökképem miatt nem talál rám az igazi? Lehetséges emiatt nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Negyvenes éveimhez közel járok és a minap is megkaptam azt, hogy azt hitték huszonéves vagyok.

2023. nov. 19. 06:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

Hahah

Már megint ? Vagy ez egy másik testképzavaros?

Ismerek személyesen olyan 40 éves férfit aki állítja magáról ezt a tinédzser fiú megjelenést. Persze ezt mások nem így látják…. Csak ő hiszi magáról hogy neki nem főtt még le a kávé mert hogy ő “kölyöképű”

2023. nov. 19. 06:20
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Persze, nyílván....

Miért nem lehet elfogadni a korunkat?

Nincsen azzal semmi baj,ha valaki tizen..huszon....harminc.........negyvenes stb.

Arról senki nem tehet,hogy mikor és hova született.

Méltósággal el kell fogadni az öregedést.

Nem azzal áltatni magunkat,hogy negyvenévesen is tizenévesnek néznek, és ezért nem találsz párt magadnak.

2023. nov. 19. 06:32
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem, 40 évesen senkinek nincs kölyökképe, ahogy babaarca se, hiába áltatod magad. Ennél is ritkább, hogy valakinek tinikre jellemzõ testalkata marad.

A fiatalabb külsô inkább elôny szokott lenni. Tehát tapadniuk kéne rád a szingli negyveneseknek.

2023. nov. 19. 06:36
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
A 3ast módosítanám, a testet viszonylag könnyű elérni, de 20 évvel fiatalabbnak senki sem látszik, akkor sem, ha egy két képen így nézel ki anyukád és a haverod szerint, vagy esetleg megtévesztesz vele kedves embereket, akik nem az igazat fogják mondani, hogy ne bántsanak meg.
2023. nov. 19. 07:37
 5/13 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nem lehet elérni a tinikori testet, mert akkor is van különbség, ha centire és kilóra ugyanannyi, mint 18 évesen. De ez is inkább elôny, és nem kizáróok.

2023. nov. 19. 07:52
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Hát én ismerek pár embert aki egy 10est simán letagadhat és bőven 30 felett vannak. De láttam már olyan akit 20 èvesen bőven 30 fele mondtam volna. Sőt a neten is látni modellekket mindkét nem esetében akik alsó hangon 10 évet, ha nem többet letagadhatnak. Szoval ez genetika.
2023. nov. 19. 08:20
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Örülj neki, ez a jó genetika jele. :)
2023. nov. 19. 09:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Na, megjelentek a koravén fejű incelek, akiknek egyik legnagyobb ellenségképük az idősebb palik...:D

Vagy az idős nyanyák, akiknek dilijük, hogy nem kellenek a korukbeli paliknak?

2023. nov. 19. 09:35
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Az kifejezetten jó, ha valaki fiatalos. Neked más bajod van, mentálisan vannak problémáid.
2023. nov. 19. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy fényképet, megnézném, mi a gond.
2023. nov. 20. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!