Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető olyan, hogy valaki számára nincs olyan, hogy az igazi?

Figyelt kérdés

Több kapcsolatom volt már, mindig éreztem, hogy ez még nem az, amit keresek. Valami probléma mindig volt, amiért úgy éreztem, hogy az aki velem van bármennyire is szeretem, nem adja meg a teljességet. Sokszor elalvás előtt megteremtem magamnak, elképzelem, hogy milyen lenne, mennyire közel éreznénk magunkat egymáshoz, kiegészítenénk egymást, szinte kimondás előtt érezné a gondolataim, és én is az övét, látom vonásait, tudom milyenek a mozdulatai, arra gondolok, hogy átölelem ezt a képzeletbeli nőt, szinte érzem, hogy lennie kell valahol, és ebben megnyugodva alszom el.

Volt már olyan, aki így érzett? Kezdem elveszteni a reményt, meddig keressem? Most is van barátnőm már hosszabb ideje, de csak a szemem tartom nyitva mellette. Lehet, hogy nem létező dolgot keresek. Ha nincs ilyen, akkor ott a kérdés, a barátnőm már nagyon szívesen feleségül jönne hozzám. De feleségülvehetem-e ha ilyen érzéseim vannak, nem csapom-e be ezzel?

Volt már olyan, aki így érzett? Mit tett? Esetleg ilyen érzésekkel vívódva nősült meg, vagy ment férjhez, milyen lett a házasság?

2012. febr. 17. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi hiányzik neked? Mit nem kapsz meg?
2012. febr. 17. 00:23
 2/11 anonim válasza:
Igen,elképzelhető olyan,hogy nincs olyan :D
2012. febr. 17. 00:24
 3/11 anonim ***** válasza:
elképzehető bizony :( én egy topmodellt akarok aki eltart,hétvégente ad 100ezret bulizni,nekem ő lenne az igazi,de ilyen nem hinném hogy van
2012. febr. 17. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Elképzelhető.Főleg,ha ingerszegény életet élsz és nem vagy kommunikatív, és nem keresel semmilyen kontakt lehetőséget.
2012. febr. 17. 00:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Jja és szerintem nemcsak a jelenlegi barátnőd csapod be,hanem magadat is.De ez csak az én véleményem.

Én is voltam ilyen helyzetbe,de mindig szakítottam.Rájöttem, hogy inkább egyedül vagyok,mint egy olyannal,akit nem tudok szeretni.Ez csak ideig-óráig,napig,hetekig,hónapokig működik.De csak felemészt.

2012. febr. 17. 00:29
 6/11 anonim ***** válasza:
szemétség lenne, ha elvennéd. Nem ő az igazi akkor minek???
2012. febr. 17. 00:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Úgy nősültem, hogy végig bennem volt a kérdés: Tényleg vele akarom leélni az életemet?

8 évvel később elváltunk. Amúgy egészen jó volt, csak hiányzott valami.

2012. febr. 17. 04:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de sok kérdés is volt.

Mit nem kapok meg? Minden kapcsolatban mást, de ami talán a legjobban hiányzik, az a két ember feloldódása egymásban, a mostani barátnőm például rengeteg gondolatom nem érti, mindent meg kell magyaráznom, úgy érzem, hogy a kapcsolat egy síkon nagyon jó, de egy mélyebb lelki síkon magányosnak érzem magam. Azok a hangok, amikkel beszélgetünk egymással világomnak abba a szobájába nem érnek el, ahol általában tartózkodom. A küldőtől abszolút nem tenném függővé, nem kell topmodell, csak, hogy vonzó legyen.

Az életem most nem mondható igazán ingerdúsnak, de főleg a párkapcsolat miatt, de 31 éves létemre bőven mozogtam ingergazdag környezetben.

" szemétség lenne, ha elvennéd. Nem ő az igazi akkor minek???" Mert szeret, és mert szeretem, és mert ha nincs is olyan, hogy igazi, akkor meg őrültség álmok miatt nem élni a valóságot, nem családot alapítani, nem gyermekeket nevelni.

"Úgy nősültem, hogy végig bennem volt a kérdés: Tényleg vele akarom leélni az életemet?

8 évvel később elváltunk. Amúgy egészen jó volt, csak hiányzott valami." Milyen volt ez a nyolc év? Most mit tennél, ha újra visszamennél az időben és dönhetnél a házasság kérdésében, újra elvennéd, vagy inkább nem akarnád átélni ismét?

2012. febr. 17. 22:20
 9/11 A kérdező kommentje:
a külsőtől A külsőtől abszolút nem tenném függővé (elütöttem)
2012. febr. 17. 22:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Leírtam, egészen jó volt az a 8 év. Sok embernek biztosan elég is lett volna.

Nem azzal van a baj, amit átéltem, hanem azzal, amit nem. Nem a kalandokra gondolok, hanem arra, amit most elvárok egy kapcsolattól. Biztos vagyok benne, hogy az átlagosnál jobb volt a házasságom. De a mostani kapcsolatom 100x jobb. Most már természetesen nem mennék bele abba házasságba.

Intellektuálisan kevés volt nekem az exem.

2012. febr. 18. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!