Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető olyan, hogy valaki számára nincs olyan, hogy az igazi?

Figyelt kérdés

Több kapcsolatom volt már, mindig éreztem, hogy ez még nem az, amit keresek. Valami probléma mindig volt, amiért úgy éreztem, hogy az aki velem van bármennyire is szeretem, nem adja meg a teljességet. Sokszor elalvás előtt megteremtem magamnak, elképzelem, hogy milyen lenne, mennyire közel éreznénk magunkat egymáshoz, kiegészítenénk egymást, szinte kimondás előtt érezné a gondolataim, és én is az övét, látom vonásait, tudom milyenek a mozdulatai, arra gondolok, hogy átölelem ezt a képzeletbeli nőt, szinte érzem, hogy lennie kell valahol, és ebben megnyugodva alszom el.

Volt már olyan, aki így érzett? Kezdem elveszteni a reményt, meddig keressem? Most is van barátnőm már hosszabb ideje, de csak a szemem tartom nyitva mellette. Lehet, hogy nem létező dolgot keresek. Ha nincs ilyen, akkor ott a kérdés, a barátnőm már nagyon szívesen feleségül jönne hozzám. De feleségülvehetem-e ha ilyen érzéseim vannak, nem csapom-e be ezzel?

Volt már olyan, aki így érzett? Mit tett? Esetleg ilyen érzésekkel vívódva nősült meg, vagy ment férjhez, milyen lett a házasság?

2012. febr. 17. 00:19
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem van ilyen.De olyan is mint amiben én vagyok most.Én egyszer már megtaláltam azt a férfit aki olyan mint a nő akire vágysz.Tehát ő volt a másik felem,csodás volt vele minden.De külföldre ment dolgozni és én nem tudtam várni rá mert hülye voltam.ennek már több éve.azóta meg ismertem egy másik férfit és meg szerettem.együtt élünk,meg kérte a kezem is,igent mondtam.úgy érzem szeretem de azt amit a másik férfi iránt éreztem azt soha nem fogom már érezni a mostani párom iránt.én is kétségek közt vagyok a házasságot illetően.szinte előre látom hogy nem fog működni.miattam.mindig az a másik van a fejemben,vajon szeret-e valaki mást,vajon van-e mással úgy ahogyan velem volt.... stb. Furcsa de úgy érzem őt szeretem.pedig nem láttam már 2 éve!Ő ki tudta belőlem hozni a nőt,szenvedélyes volt a kapcsolatunk.De a mostani kapcsolatom is jó.boldogok vagyunk,sosem vitázunk,mindenünk megvan.de valami hiányzik,pontosabban valaki az életemből,a lelkemből.Őt akarom! de a mostani párom is kell mert szeretem de máshogyan.nem úgy mint ahogyan kellene.bár úgy érzem ő is szeretett már jobban nőt mint most.szóval keresd még egy ideig,mert valahol ott van csak még nem tudod hol.
2012. márc. 14. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!