Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető olyan, hogy valaki számára nincs olyan, hogy az igazi?
Több kapcsolatom volt már, mindig éreztem, hogy ez még nem az, amit keresek. Valami probléma mindig volt, amiért úgy éreztem, hogy az aki velem van bármennyire is szeretem, nem adja meg a teljességet. Sokszor elalvás előtt megteremtem magamnak, elképzelem, hogy milyen lenne, mennyire közel éreznénk magunkat egymáshoz, kiegészítenénk egymást, szinte kimondás előtt érezné a gondolataim, és én is az övét, látom vonásait, tudom milyenek a mozdulatai, arra gondolok, hogy átölelem ezt a képzeletbeli nőt, szinte érzem, hogy lennie kell valahol, és ebben megnyugodva alszom el.
Volt már olyan, aki így érzett? Kezdem elveszteni a reményt, meddig keressem? Most is van barátnőm már hosszabb ideje, de csak a szemem tartom nyitva mellette. Lehet, hogy nem létező dolgot keresek. Ha nincs ilyen, akkor ott a kérdés, a barátnőm már nagyon szívesen feleségül jönne hozzám. De feleségülvehetem-e ha ilyen érzéseim vannak, nem csapom-e be ezzel?
Volt már olyan, aki így érzett? Mit tett? Esetleg ilyen érzésekkel vívódva nősült meg, vagy ment férjhez, milyen lett a házasság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!