Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ilyen igazi friendzone, avagy csak bohócnak vagyok jó? 🤡
Van egy csaj akivel évek óta beszélgetek, csak e-mailben. Minden témáról tudok vele beszélni, de amint szóba hozom, hogy találkoznék vele szívesen akkor nem akar, meg jó ez így ne rontsuk el.
Tehát én vagyok a béta pasi aki neten néha elszórakoztatja?
Hát akkor te vagy az ő kis titkos kellemes, izgalmas szórakozása, a házasságát meg félti.
Mert ha nem a házassága előtt ismerkedtetek volna meg, hanem már férjezettként, akkor azt mondanám, hasonlóan van mint én. Hogy vágyok a férfira, reménykedek talán sikerül valamikor valahogy valamikor többnek lennie, de a házasságomat féltem túlzottan ahhoz, hogy személyes csatornákon tartsam a kapcsolatot vele.
Hahaha, tipikus.
"Ne rontsuk el..." Gusztustalan és önző. Sejtése sincs, hogy ezzel neked valójában árt, annyira magával van elfoglalva. Ahogy írták, te vagy neki a titkos kis szórakozása (lehet nem is egyedül...). Sok nő csinálja ezt. A jó közérzethez tudniuk kell, hogy van egy zs-terv is, ha a jelenlegi nem jönne be.
Magyarul ébredj fel, ki vagy használva! És egyébként jó nagy hülye vagy, hogy így hagytad magad berakni a friend zone-ba.
Mondjuk az valóban igaz, hogy kérdező, lehetnél őszinte az érzéseidet illetően. Hamár évek óta mindenről el tudtok beszélgetni. Akkor pont ezt miért nem mered őszintén elmondani?
-vagy nem változik semmi
-vagy megszakítja a kapcsolatot. Ami lássuk be, csak előnyödre válna hosszú távon
-vagy pedig ő is merne őszintébben, nyíltabban feléd irányulni, mert tudná hogy is álltok
#14 voltam
Azért nem adja meg a számát mert nem akar találkozni, mert szexeltetek és szerintem érzi hogy te többet akarsz tőle, így nem igazán helyes házasként találkozgatni olyannal, akivel lefeküdtél már.
De beszélgetni szeret veled. Mindenkinek kellenek emberek, akivel kibeszélhetjük a dolgainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!