Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a politkát nem nézzük akkor Magyar Péter chadnek számít?
23. A tipik helyesen TIPIKUS. Gondolom drága a karakter vagy nincs időd. A folyamat meg folyamatosan, mert a folyamat egy teljesen más jelentésű szó, gondoltam megelőzlek.
Fideszes? :D Hányok a politikától, de hogy belőled induljak ki, sajnos nincsenek politikai kapcsolataim. Amit elértem azt magamnak köszönhetem.
Ellenben te mint sírógép, hibáztató, egoista kismiska, nem sok hatással vagy rám. Az energia vámpírizmusodat éld ki máshol, vagyis mással. Aki egy tőmondatot sem képes helyesen leírni, az jobb ha először magát teszi rendbe. Én szurkolok neked, ne add fel ilyen könnyen! :)
Én a te nagyképű arrogáns ócska fajtádtól hányok 24#
Pedig nem a 23# vagyok
Nameg hányok ettől a fantasztikus országtól annyira hogy tiszta szívből csak gyűlölni tudom
A "lehetőségek hazája" ez a sz@rtelep mi?
25. Nem bennem ég ez a testet lelket felemésztő gyűlölet. Csak egy kérdés: miért várod hogy te jót kapjál, amikor simán mehetnél a frontra és élvezettel gyilkolnál mindenkit aki szembe jön? Na látod, ez az emberiség veszte, amikor végtelenül ostoba egó irányít.
Arrogáns? Ócska? Hagyjuk. Közöd nincs se a szeretethez, se az önzetlenséghez, se a teremtő energiákhoz. Tipikus n+1. Oké, csak egy kérdés: mit hoztál már létre az életedben? Az összes frusztrációd csak a tehetetlen lustaságod, meg a sötét hiedelmeid egyvelege.
Hova mennél külföldre? Viszed magaddal a bénaságod, a butaságod, a gyűlöleted. Ja, vagy befészkelnéd magad oda, ahol már mások kikaparták a gesztenyét? Azt tudtad hogy a sok konzumidióta aki fikázza az országot, tulajdonképpen a tehetetlen, bunkó, egoista, önző sorstársairól beszél. Mondom sorstársairól. Te ne menekülj, mert a hozzád hasonló elemek mérgezik meg a normális közösségeket.
Szóval hallgatlak, mit hoztál létre eddig az életedben? Esetleg mentettél már életeket? Ültettél már fát, növényt? Hoztál létre a közjóért valamit? Van alapítványod? szedtél már össze szemetet a lakóhelyeden? Szóval inkább húzd meg magad, én a helyedben elsüllyednék a szégyenembe, és elkezdenék magammal foglalkozni. Nem a vonal másik oldaláról kell ugatni látatlanba.
Na, mondjad, mit is tettél le az asztalra?
26#
Te azt hiszed hogy ilyenekkel mint te én leállok beszélgetni?
Csak kifejeztem mennyire egyetértek a másikkal veled kapcsolatban, nyilván egy ostoba gazember vagy semmi több
" Nem bennem ég ez a testet lelket felemésztő gyűlölet. Csak egy kérdés: miért várod hogy te jót kapjál, amikor simán mehetnél a frontra és élvezettel gyilkolnál mindenkit aki szembe jön? "
te tényleg narancs vagy. :D
28#
Egyértelmű hogy egy agyatlan fidesznyik, viszont itt az az érdekes hogy mennyire nem vállalja ezt fel. Ez jól mutatja azt hogy mennyire cikisnek tarták még ők is a fideszességet, hogy ők is csak úgy merik reklámozni azt mintha ők maguk "függetlenek" lennének
Amúgy ez az MP kinézetre tényleg Chad, mármint arcra legalábbis.
Viszont mint tudjuk ez az MP jelenség is valami fidesz kreálmány amivel tovább tudják forgácsolni a kormányváltásra amúgy is alkalmatlan ellenzéket, ráadásul biztosítják Ferike utódlását is, hiszen örökké úgysem lehet Gyurcsányozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!