Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a politkát nem nézzük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a politkát nem nézzük akkor Magyar Péter chadnek számít?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 20:53
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
38%
Magyar Péter jóképű???? :D Főleg a hangja szexi! :D Ha ő lenne az egyetlen férfi, akkor inkább magányosan halnék meg. Nézzétek már meg smink nélkül, konkrétan egy nulla, de abból is a tripla.
2024. máj. 26. 09:49
 12/44 anonim ***** válasza:
25%
Mondjuk aki ezt a kiképzőőrmester Jucust feleségül tudja venni, az nem feltétlenül chad.
2024. máj. 26. 20:41
 13/44 anonim ***** válasza:
65%
Politikailag igen, mert van saját álláspontja ami mellett kiáll. De emberileg ha a fele is igaz amit mondanak róla, akkor nagyon alja
2024. máj. 29. 14:09
 14/44 anonim ***** válasza:
40%

13. Szerintem minden téren a legalja, azt ne felejtsük már el, hogy még pár hónapja is a húsos fazékból lakmározott hosszú éveken keresztül. Hogy mást ne is mondjak. Az emberek nem változnak meg, neki jelenleg ez a szerepe. Ha nyitott szemmel jársz, egyből észreveszed azt, amit az elvakult fideszgyűlölők képtelenek meglátni.

Mint férfi? Alacsony, gyengén elmebeteg arcvonások, öntelt stílus, pökhendi.

2024. máj. 29. 15:44
 15/44 anonim ***** válasza:
26%
14# igazad van, ugyebár amíg együtt volt varga judittal, fidesz mellett volt, most hogy nincs együtt vele, fidesz ellen. De amúgy nem sokat tudok a konkrét álláspontjairól, mert sajna mostanság nem tudtam követni a politikát.
2024. máj. 29. 16:13
 16/44 anonim ***** válasza:
63%

Vannak emberek akik vakok, vannak akik állandóan csak hinni akarnak, vannak akik tisztán érzők. Sajnos ez nagyon nagyon kis százalék. Anno a jobbikról is megmondtam hogy nem lesz semmi belőlük, egyáltalán nem azok akiknek mutatják magukat. Le lettem hurrogva, őket tartották a nagy megváltóknak. Aztán hol is van Szegedi Csanád? Vona Gábor? Ezt jelenti a tisztán érzés. Nem állok le vitatkozni senkivel, a hitében senkit sem akarok megváltoztatni.

Esetleg annyit mondanék, hogy semmi de semmi nem az aminek látszik, és sosem maga a történés, esemény vagy a jelenség a fontos, hanem amit ezekkel elérnek. Jelenleg mindenki az eseményre koncentrál, hogy majd most meglesz a változás. Nem lesz, sem most, sem később. Minden gondosan megtervezett és kivitelezett esemény. Bármi ami körbevesz és nagy horderejű, abban semmi véletlen sincs, de amit látsz, az nem a lényeg, sőőőt! Ha megnézed, borzasztóan gyűlölködők lettek az emberek. Borzasztóan. Pedig itt van előttünk a miért és a hogyan! Garantálom hogy 1000 emberből jó ha egy látja a valódi okot, és az eszközt, és a miértet. Még valami, a bűvésztrükk lényege hogy az érzelmeid által kiszolgáltasd az elméd. A végtelen és zsigeri gyűlölet ami sajnos ma már az átlag polgárt átjárja, az az érzelmein keresztüli tudatosságának átadása, kiszolgálása idegen kezekbe. Egyébként ördögi a dolog, mert ezt észre sem veszik. A kulcsszó a kényelem mindenek felett. Csak ennek ez az ára. A béka alatt melegítik a vizet szindróma. Semmi sem számít ameddig ilyen extrém szórakoztató a világ, de sajnos ennek az árát kamatostól fogjuk megfizetni. Vagyis már most is fizetjük, de senkiben sem tudatosul, mert a jólét, a szórakozás, a luxus még erősebb. Mire gondolok? Magány(társas), a valódi emberi értékek eltűnése, családok szétesése és még sorolhatnám. Nem számít mert ott van az internet, az alkalmazások, a végtelennek tűnő lehetőségek.

2024. máj. 29. 17:42
 17/44 anonim ***** válasza:
76%

16-os: A Jobbik-ot leszalámizta a Fidesz, Vona Gábort extrém durván karakter gyilkolták. Ezt senki nem bírná ki, nincs olyan ember aki hosszabb távon el tudja viselni az ilyenfajta brutális megalázást, támadások végtelen sorát.

Az a helyzet, hogy 2010-ben az első 2/3-al Orbán bandája lehetőséget kapott arra, hogy MINDENT a saját kezébe, a saját felügyelete alá vegyen. Kvázi végtelen pénzforrás, gazdasági erő és hűséges pártszolgák hada áll a propaganda szolgálatában. Ez ellen nem lehet harcolni hatékonyan. Az emberek nagy részéhez még most is a "közszolgálati" (magyarán a Fidesz) csatornák jutnak el akár nyomtatott sajtót, akár a TV-t, rádiót vesszük figyelembe. És ők nem rettennek vissza semmitől, kár random civileket, akik mernek nyilvánosság előtt valami rosszat állítani a rendszerről is brutálisan ellehetetlenítenek, megaláznak. Mindezt állami milliárdokkal kitömve teszik.

Magyar Péter a mostani EUs választásokon szép eredményt fog elérni, pár haver, cimbora nagyon jó kis pénzért bekerül az EU parlamentbe (valószínűleg ő is, bár állítja, hogy nem fog beülni), aztán 2 év múlva esedékes választásokra úgyis kifullad az egész. 2 éven keresztül nem fog tudni megmozgatni ennyi embert, előbb utóbb unalmassá válik a személye és az egész felhajtás körülötte. Ráadásul ennyi idő alatt biztosan kitalálnak valami hatékony lejáratást ellene Orbán kutyái. Akkor pedig nem lesz kegyelem. Kvázi az ember nem hibázhat semmit, ami pedig lehetetlen.

2024. máj. 30. 06:11
 18/44 anonim ***** válasza:
44%

17. Az összes politikai szereplő hiteltelen. Magyar Péter élen jár ebben. Az ő felbukkanása is mérnöki pontossággal megtervezett program része, mint mindig minden. Az embereket baromira egyszerű megvezetni a hazai és a globális politikában.

Magyar Péter és az összes politikai szereplő ugyanolyan gőgös, egoista, önző, velejéig romlott személy. Erre a szerepre nem lehet felkészülni, ide született taposógépek kellenek.

A politika mindig is évszázadok óta az elégedetlenségre épít, az elégedetlenség mint eszköz kötelező tartozéka a dolognak. Soha de soha nem józan észből szavaztak/-nak tömegek, hanem mindig valaki/valami ellen. Innen nézve mindenkinek igaza van, de mindig mindenki valaki ellen ágál. Az emberiség sosem jön rá hogy csak egy cirkuszi mutatvány része.

Extrém, sosem látott az a gyűlölet kampány éls hullám ami jelenleg a balos, ellenzéki oldalon látható, de ezt napi szinten élteti a médiájuk. Számomra elképesztő hogy aki nem balos/ellenzéki, az már csak is ellenség, fideszkutya. Én nem is értem hogy ez a gyilkos gyűlölet hova fog vezetni, de ami ma itt megy, az a tömegpszichózis kimaxolva. Gyakorlatilag az átlag polgár krva jól él, igazából családonként 2-3 autó van, tömött bevásárló központos, zsúfolásig telt utak, a szállodák tömve, a utazási irodák csúcson járnak, márkás ruhák a többségen, a konditermek tömve stb. Nem igazán látni azt a fajta mélyszegénységet, elnyomást amit az ellenzék folyamatosan tol, azért ez tény.

Én is végeztem egy mini közvélemény kutatást, és meglepett a dolog még engem is. Tudott mit tapasztaltam? A többség titkon a fideszre fog szavazni, és miért is? Mert azt a fajta választópolgári agressziót nem tudja elfogadni amit az ellenzéki fanok nyomnak. Én mindig is mondtam, hogy ezzel a féktelen gyűlölet kampánnyal és uszítással kontraproduktívak lesznek, és pont az ellentétét fogják elérni amit akarnának. Sajnos ma már nagyon sok balos szavazó elvesztette az eszét, olyan kommenteket tolnak úton-útfélen, ami már bőven átlépte a szalonképességet. Erre a generált agresszióra azért vigyázni kellett volna.

Én értem hogy van egy felfűtött látható tömeg, de ez nagyon kevés lesz bármilyen választáson. Nulla programmal, hogy csak annyi a választási irányelv hogy le a fidesszel mert... az szerintem picit a hitleri időket idézi, ahol a fideszt ki kell cserélni a zsidókkal. Ugyanaz a felhergelt, gyűlölettől égő társadalmi csoport, ugyan az az elv, hogy aki nincs velünk az ellenség. Ez azért veszélyes, mert a fidesznek azért vannak jó ötletei, de a vak tűzet az nem érdekli. Ezzel meg az a baj, hogy bármit elfogadnak ami a fidesz ellen van. Itt meg azért egy ország sorsa pörög kockán nemzetközi szinten.

Az hogy európa lábon lőtte magát az szuper követendő a baloldal számára, de mivel a fidesz vette ezt észre, az így már tök követendő példa. Mondok pár dolgot: a bevándorlókkal megszüntették a régi nemzeteket, társadalmakat. Ez tény. A sajár polgárai érdekei nem számítanak. Ez is tény. A gender téma agyhalál. Ez is tény. A családellenesség tény. A hagyományok felszámolása tény. A háború fokozása, európára kiterjesztése gőzerővel folyik. Tény. Az eu lakossága, főleg kelet európa, fogyó eszköz, igazából csak statisztikai adatok. Tény. Ukrajna eszköz. Tény.

Mondom ezt úgy hogy baromira nem nézek és olvasok semmiféle fideszes lőzungot, sőt, nálunk olyan hogy híradó vagy bármely hírszolgáltató adása tiltott a házunkban.

Még valami! Tömegek mozgatásának legegyszerűbb módja hogy olyan helyzetet kell kialakítani, ami félelmet okoz. Fidesz? Ők is ezt csinálják, de vess egy pillantást a liberális baloldali (kommunista) európára. Egy felülről vezérelt, ellentmondást nem tűrő már-már erőszakszervezet. A tragédia az, hogy az emberek arra az oldalra állnak, akiket valamelyik oldal kilóra megvett az érzelmein keresztül.

Én kimaradok belőle, nagyon szomorú vagyok hogy jelenleg van két ördögi, sátáni oldal, ami gőzerővel dolgozik az emberek ellen. Ennyi a választás. Hogy te ellenzéki, magyar péter párti vagy, semmivel sem jobb mint ha fideszes lennél. Nézd meg a csoportodat. Fel vagytok használva egy ugyanolyan rossz cél érdekében. Csak azért hisztek benne hogy a jó oldalon álltok, mert megfőzték a logikus gondolkodásotokat. A fidesz csak kellék, de az összes soron következő párt is. Az átlag ember csak droid egy fogyasztói világban. Tudod miért? Mert nem ébred öntudatára, mástól várja a megváltást, és az életének egyetlen célja a multik által keltett vágyak kielégítése. Konzumidiótizmusnak hívják a jelenséget. A net meg arra jó, hogy 0-24-ben irányítsák hogy mire gondoljon, és miért legyen elégedetlen.

Bárki bőven jól élhetne, ha a vágyait nem turbózná fel. Erről szól a média, ez a fő szerepe.

2024. máj. 30. 10:08
 19/44 anonim ***** válasza:
0%
huszad rangu senki.. egy szegenx legeny aki eladta magat a péénzért.
2024. máj. 30. 11:32
 20/44 anonim ***** válasza:
89%
43 éves. Ha megnézzük a vele egykorú magyar férfiakat, nem "Chad" ugyan, mert nem 180-185 cm+, nem is mondanám jóképűnek, de azért felülmúlja az átlagot. Nincs pocak és toka, nem tipikus bamba zsírfej, van rendesen haja, fiatalosabbak a vonásai, normális a testtartása, szerintem reggel felébredve, ing, öltöny meg miegymás nélkül is rendben van, nem az a kategória, hogy elsírnád magad, ha hozzá kellene nyúlnod.
2024. máj. 30. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!