Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munka után izzadtságszagúan mentem a randira, letiltott a csaj utána mi tévő legyek?
Hát akkor te még nem dolgoztál fizikai melósok között.. én is tisztán megyek dolgozni, használok stiftet, stb. de nem csak a hónaljadon izzadsz, hanem csurog rólad a víz ha keményen dolgozol és meleg van..
"mégsem volt a többség büdös"
Megszoktad a szagot.
Ne bántsátok már szegény srácot. !
Nem hiszem el hogy ti életetkben még soha nem voltatok izzadt szagúak. Így jött össze neki a randi,nem elönyös igaz,de akkor is érdemelne egy második talit. Én lány vagyok,ha jól érzem magam a másikkal,elfogadom hogy most a meló miatt ez történt sajnos,nem pedig letiltom. Józan nö igy gondolkodik.
Egyébként elkell találni a megfelelö stiftet,van ami nem hagy szagot 8óra után se.
"én is éreztem a savanykás-foghagymás szagot"
Fokhagyma szaga attól lesz valakinek, ha fokhagymát evett, nem attól, ha megizzad a fizikai munkától. Ha fontos volt neked a randi, nem volt jó ötlet fokhagymát enni az előtte levő pár napban.
Nem tudom, hogy a munkahelyeden van-e zuhanyzó, de mosdó az biztosan van.
Átöltözés előtt megmoshattad volna legalább a hónaljadat, a karjaidat és a többi testrészedet, amit elérsz magadnak a kezeiddel. (Egy bevizezett törölközővel akár a hátáról is le tudja mosni magának az ember az izzadságot.)
Nekem a hónalj mosás naponta több alkalommal a mindennapi rutin része a munkahelyemen, pedig nő vagyok, és nem fizikai munkát végzek. Nem szeretném, ha testszagom lenne, egy randira előtt meg pláne érdemes erre odafigyelni.
Nem tudom eldönteni, hogy troll kérdés-e, de ha nem, akkor már nem tudsz mit tenni, csak tanulni ebből a jövőre nézve.
"Én lány vagyok,ha jól érzem magam a másikkal,elfogadom hogy most a meló miatt ez történt sajnos,nem pedig letiltom. Józan nö igy gondolkodik."
Egyrészt nem tudjuk, hogy kérdező randi partnere más szempontból mennyire érezte jól magát vele, másrészt olyan is van, hogy valakinek egyszerűen nagyon nem jön be a másik természetes testszaga, ezért nem tud fizikailag vonzódni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!