Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munka után izzadtságszagúan mentem a randira, letiltott a csaj utána mi tévő legyek?
Nyigidj meg nemcsak ezért. Az én sztorim hasonló.
De mi megbeszéltuk hogy ahogy én ráérek ő csak úgy tud jönni ha készülni sem tud hanem helyből munkából csak. Elfogadtam fel is voltam készülve rá.
De arra nem, hogy ocsmány lesz a képe is, nem is úgy néz ki mint a képen, a munkásruhája mégcsak nem is vagány(lásd a neten a vagány izmos pasik +munkásruha feelinget), hanem bokavillantós répaszárú béna idétlen, még a tatám is jobban pasisabban öltözik fel a kerti munkához is, és tényleg az utcán is szégyellnem kellett a pasit mert lestek vele mások.
Pedig direkt nem öltöztem túl én sem hogy ne legyünk túl érdekesek egyutt.
Visszatérve a jópasik izzadtan büdösen munkáscuccban is jópasik tudnak lenni. Tehát nem ez volt itt szerintem a főproblema.
Nem túlóra volt, hanem elkéretszkedtem hamarabb, de mivel beért a kamion így nem engedett el főnök.
Azt meg nem gondoltam volna, hogy ennyire átitatja a szag a bejárós pólóm is pláne, hogy jól bedezoroztam magam, de én is éreztem sajna magamon..
Haver én volt hogy vérző arccal mentem oda randira,és jól sikerült.
Nem a szagod volt a gond
Hát én ilyen esetben is le szoktam lépni, ha előre szóltam, akkor azzal kell számolni, hogy aznap addig vagyok és pont.
Mellesleg soha az életben nem éreztem még férfi kollégákon, hogy izzadt, hagymaszagú büdösek lennének egy munkanap után, kivétel 1-2-n, de a többség nem az. A helyes tisztálkodás így a melegebb napokon úgy néz ki, hogy REGGEL is zuhany, aztán a tiszta, LEBOROTVÁLT, szappannal megmosott hónaljra dezodor, ha erősen izzadsz, akkor olyat kell venni ami nem alkoholmentes mert azok szart sem érnek a meleg napokon, max annak, aki klímás irodában ül egész nap, nekik lehet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!