Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több férfi lesz örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több férfi lesz örök életében egyedülálló amiatt ahogy a nők vannak nevelve a szociális média által az elmúlt 15 évben és az elkövetkezendőkben?

Figyelt kérdés
máj. 18. 15:03
 71/106 A kérdező kommentje:

Hazugság.

máj. 18. 18:29
 72/106 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező ha ennyire szexhiányod van menj inkább prostihoz. Még ez is jobb mint folyton incelkedni.
máj. 18. 18:39
 73/106 A kérdező kommentje:
Nem magamról beszélek, hanem az általános női képmutatásról.
máj. 18. 18:47
 74/106 anonim ***** válasza:
67%
De miért képmutatás? Egy ismerősöm sincs, aki azt mondja, "á, dehogy, a külső egyáltalán nem számít, csak rendes, dolgos legyen" Ez inkább anyám generációjának a dumája. Számít a belső és a külső IS. Nem fogok olyannal lefeküdni, aki nem vonz, akármilyen rendes is. De táncoltam már ki ismerkedésből egy nagyon jó pasival amiatt ahogy a pincérekkel beszélt, én ott totál kiábrándultam, hogy hogy lehet valaki ilyen bunkó. "Na, szólok a csicskának, hogy fizetnék" meg ilyenek.
máj. 18. 18:54
 75/106 anonim ***** válasza:
54%
74. Ha neked csak a külsővel kapcsolatban vannak igényeid, akkor te vársz el keveset, nem a nők sokat.
máj. 18. 18:57
 76/106 anonim ***** válasza:
71%
Hagyjuk már ezt az általánosítást és a vitát arról, melyik nem szemetebb, hülyébb, válogatósabb, stb. Nem szabad sem a nőket sem a férfiakat egy kalap alá venni. Mindkét oldalon tapasztalom egyébként ezt a jelenséget, az okát nem értem én sem, de tényleg, aki normális-kedves-rendes-hűséges, stb. azok többnyire ráfaragnak ezzel a párkapcsolatosdival. Azért azt javaslom neked kérdező, amíg a nőkhöz való hozzáállásod nem javul, addig maradj egyedül.
máj. 18. 19:01
 77/106 anonim ***** válasza:
85%

77. A rossz kapcsolati mintákat viszik tovább az emberek a neveltetésűk által. Régen csak azért működött, mert nem lehetet válni, ha kiderült hogy a másik szemétláda.

Persze más okai is lehet, én nem mondom. Ez csak saját vélemény.

máj. 18. 19:08
 78/106 anonim ***** válasza:
79%
Inkább csak te maradsz egyedül, mert egy kis gyík vagy....
máj. 18. 19:08
 79/106 A kérdező kommentje:

Dehogynem mondják, amikor jópofizni kell akkor hazudnak, persze a valóságban tényleg más, ott a patkányoknak is szétnyitják a lábukat ha az magas meg jóképű. Nem számít a belső olyankor.. az csak akkor számít ha jópofizni kell meg hazudozni az interneten vagy egy kamera előtt, ahol nem vállalják a nők, hogy igazából csak a kinézet számít

máj. 18. 19:13
 80/106 anonim ***** válasza:
71%

#80: "amikor jópofizni kell akkor hazudnak"

Bagoly mondja verébnek. Ez a fajta viselkedés a te személyiséged alapja, Shrek-Harkonnen, te ezt többször nyíltan beismered, persze egyből másokra mutogatva, hogy de hát mindenki ezt csinálja. Ami egyébként nem igaz, rengeteg ember kerül / került mindig is bajba ebben az országban azért, mert nem bírja cérnával, és kiborul(t) a bili. Engem is ezért rúgtak ki legutóbb a munkahelyemről. De te még kifejezetten büszke is vagy rá, hogy milyen jól tudsz alakoskodni. Akkor kire is jellemző elsősorban az általad nehezményezett patkánybelső?

máj. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!