Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több férfi lesz örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több férfi lesz örök életében egyedülálló amiatt ahogy a nők vannak nevelve a szociális média által az elmúlt 15 évben és az elkövetkezendőkben?

Figyelt kérdés
máj. 18. 15:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 A kérdező kommentje:
Aztán meg bőgnek, hogy milyenek a férfiak mert ugyanarra a patkánybelsejű féregre hajtanak rá 50-en sorba adják a kilincset egymás után , aztán koppannak, hogy csak egy vagy pár menetre kellettek.
máj. 19. 17:15
 102/106 anonim ***** válasza:
Abban mi az "agymosás" (nyilván semmi), hogy a számomra belsőleg és külsőleg is vonzó férfiakkal ismerkedek csak?
máj. 19. 17:19
 103/106 A kérdező kommentje:

Az, hogy már azt várja el a rusnya nő is lassan, hogy 185 cm Brad Pitt kinézetű legyen a férfi..

máj. 19. 17:25
 104/106 anonim ***** válasza:
80%
Hadd várja el, legfeljebb csalódni fog. Az ő dolga, hogy mit gondol és tesz, akadj már le másokról.
máj. 19. 17:26
 105/106 anonim ***** válasza:

Én pl nem a külsőt néztem.

Hanem azt hogy alkalmas legyen családalapításra.

Akarjon házasságot, gyereket.

A férjem ilyen.

Előtte meg akik voltak, nem akartak semmit.

De hozzáteszem, a férjem egy sikeres ember , és mondjuk nem akartam volna én otthont teremteni egyedül, és azt sem akartam volna hogy ne tudjak elmenni gyesre a gyerekemmel mert akkor éhen halunk.

De szerencsére nem én vagyok a családfenntartó nőként.

máj. 19. 17:31
 106/106 anonim ***** válasza:
86%

Shrek a pizzafutár lánnyal mivan zaklatod még?

Pocak már feszül a mai söradagtól?

máj. 19. 18:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!