Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több férfi lesz örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több férfi lesz örök életében egyedülálló amiatt ahogy a nők vannak nevelve a szociális média által az elmúlt 15 évben és az elkövetkezendőkben?

Figyelt kérdés
máj. 18. 15:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 A kérdező kommentje:

Nem érted a problémát ezzel akkor nem te vagy a legélesebb kés a fiókban..

máj. 18. 16:32
 42/106 anonim ***** válasza:
70%

#40:

De hát a férfiak ugyanazt csinálják a sok riheronggyal. Azt hiszik, hogy megváltoznak miattuk.

máj. 18. 16:33
 43/106 anonim ***** válasza:
53%
Nem veszed észre, NEM AKAROD FELFOGNI, hogy MINDKETTŐ NEMŰBEN akad selejt! Kevés a normális, azok vagy már kapcsolatban vannak, vagy inkább egyedül. Hogyha neked nem akadt soha partner, vagy nagyon kevés ideig és kevés társ akkor benned (is) van a hiba. Főleg az, hogy a nőkre fogsz mindent holott a férfiak nem különbek a nőktől, sőt még rosszabbak mert képesek agyonverni a nőket, megerőszakolni is.
máj. 18. 16:35
 44/106 anonim ***** válasza:
48%

Férfiak: minden a nők hibája

Nők: minden a férfiak hibája

Összefoglaltam a kategóriát, szívesen.

u.i. senkinek nincs igaza

máj. 18. 16:36
 45/106 anonim ***** válasza:
60%
Nem #45. Vannak nők és férfiak is akik elismerik, hogy mindkettő nem tehet az egészről a sok selejt miatt. Így mindkettőnek igaza is lehet.
máj. 18. 16:38
 46/106 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem senki sem normális 100%osan mindenkinek megvan a saját defektes ilyen olyan terén . A normális jelzőt akkor sem használnám magamra ha én lennék a világ legfényesebb emberre , de nem vagyok az nyilván csak őszinte.
máj. 18. 16:41
 47/106 anonim ***** válasza:
66%
Legrendesebb embere*
máj. 18. 16:41
 48/106 anonim ***** válasza:
16%

42. Ezzel csak neked meg a hozzád hasonló lúzereknek van problémája?

Azt meg honnan veszed, hogy minden nő tartós kapcsolatot akar?

máj. 18. 16:42
 49/106 anonim ***** válasza:
47%
Igen, mindenkinek vannak defektei, de akkor se mindegy, hogy milyenek és milyen mértékben. Ráadásul azért csak tudja a többség, hogy a megcsalás, a lopás, bűnözés, vagy az egyenrangú kapcsolat a normalitás. Hogyha valaki mindent a másikra fog, mutogat másokra akkor 100%, hogy vele akad baj és nem is kicsi.
máj. 18. 16:44
 50/106 anonim ***** válasza:
84%

Nincsenek olyanok hogy "torz elvárások",mindenki azt vár el amit akar, te is. Ha te CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG jenifer lopezzal vagy hajlandó összejönni és senki mással, az nem torz, hiszen te ezt akarod, ennyi, senkinek semmi köze hozzá.

Ami torz, undorító, sőt, beképzelt viselkedés, az az, hogy itt vered magad felnőtt létedre, hogy "de nekem KEEEEEELL KELL KELL KELL pna és rohadjon meg minden nő akinek nem kellek!!! rosszak és csúnyák vagytok!!" nőj fel.

máj. 18. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!