Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállók, milyen közelségr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók, milyen közelségre vágytok párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
máj. 3. 03:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Heti 1-2 találkozó elég lenne nekem.
máj. 3. 06:09
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Ebben a pillanatban éppenséggel nem vágyom párkapcsolatra.
máj. 3. 06:42
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Mindennaposra, aztán együttélésre.
máj. 3. 06:49
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Minden hétvégi találkozóra, majd minden napi találkozóra, majd összeköltözésre.
máj. 3. 07:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Ami neki jólesik, én ebben is alkalmazkodó és megértő vagyok.
máj. 3. 07:30
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen kérdéseknél azon gondolkodom, hogy ez ilyen statisztikai adatnak kell, amit elemezgetnek? Ugyanis ahány ember, annyi szükséglet.. ebből levonni következtetéseket nem lehet. Maximum akkor, ha egy adott személyre kíváncsi az ember. Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak és ne csak kötekedjek.. nálam hangulatfüggő az egész. Van amikor tapadni van kedvem és van amikor senkit sem akarok magam körül tudni.
máj. 3. 07:40
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

A hétvége mondjuk péntek estétől hétfő reggelig elég lenne.

Vagy heti 2 nap.

Már többre nem igazán lényeges. Saját városomban lehetetlen találni egyedülállót a korosztályomban vagy elbújnak...

Szóval csak másik távolabbiban lenne, általában mindkettőnknek van már fixebb munkahelye, fixebbe lakhelye, nehezen mondana fel bárki vagy költözne bárki.

Gyerek nem kell, házasság részemről kihagyható, szóval ennyi.

máj. 3. 08:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2nap, ennél több nekem már sok lenne.
máj. 3. 10:06
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Heti 3 nap, kevesebb már nekem hétvégi barátnős, na meg otthonról dolgozom nagyon sok a szabadidőm amit szívesen töltenék el olyannal, akit szeretek.
máj. 3. 10:14
 10/19 anonim ***** válasza:
77%
Előbb utóbb együttélés volt a cél.
máj. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!