Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülállók, milyen közelségr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállók, milyen közelségre vágytok párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
máj. 3. 03:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmire, pont jó így.
máj. 3. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem ilyen x nap/hét vagy alkalomszámot írok, hanem kölcsönös vonzalmat, kölcsönös érdeklődést. Hogy este mielőtt elalszom, valaki megölelgessen, hogy valakihez oda tudjak bújni. Hogy azt a sok szeretetet ami bennem van adhassam másnak, aki nekem is.
máj. 3. 12:34
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem adatgyűjtés a cél. Inkább a saját nyomorom elemzése, vizsgálata. Lehet, azt mondod, az ilyen válaszok sehogy nem segítik a saját épülésem, és lehet, hogy igazad van. Én eddig még többnyire sok voltam, túl tapadós, és lehet, hogy most is pont ezért vagyok egyedül. És valahol szerintem a többi választól is hasonlót várok...nem tudom.
máj. 3. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Heti 1-2 nap nekem is bőven elég lenne.
máj. 3. 14:49
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy te szeretethiányban szenvedsz, illetve romantikusabb alkat vagy, szeretnéd minden nap átölelni a szerelmed, sőt számodra elsődleges, hogy szerelmesek is legyetek...

----> ha erre vágysz akkor ne akarj más lenni.

Nem mindenkinek elég a heti 2-3 nap.

máj. 3. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Semmilyenre. :)
máj. 3. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Különélés és szakítás a cél, még mielőtt összejönnék bárkivel is. :D
máj. 3. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

Max heti 1-2 nap,közös programokkal.Pár napos kisebb utazások.

De összeköltözés,együtt élés az soha többet senkivel.Okultam a múltból, sokkal fontosabb az énidő, a saját kialakított környezetem,a nyugodt,egyedül alvásom.

Pár éve nincs senkim,de a szabadság az pótolhatatlan,lételemem.

máj. 4. 05:18
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Osztom az utolsó véleményét
máj. 4. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!