Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még soha nem volt kapcsolatom…?
Én hasonló helyzetben voltam. 21 évesen volt az első csók, majd 23 évesen az első komoly kapcsolat. Engem is nagyon zavart, de amikor nem is számítasz rá, akkor fog jönni az életedbe
26F
Én 20 éve egy 23 évesen szűz lányt ismertem meg...
Tehát van. Azaz volt már a történelem során, de le merném fogadni, hogy van is még! :P
38/F
Párkapcsolat?
Mit értesz alatta?
Hogy összeköltöztök kettesben külön mindenki a szülőktől?
19 évesen ezzel nincs semmi probléma, ugyanis vagy még tanul pár évig fősuli vagy egyetem vagy most kezd el valahol dolgozni, talán a barátja már fixen dolgozik, talán nem, de ebben a korosztályban 90%-ban mindenki otthon lakik szülők mellett.
Szóval ebben a korosztályban a párkapcsolat általában annyit tesz ki, hogy eljárnak szórakozni, nyaralni kikapcsolódni, esetleg akkor ugye nyaralóban vannak, vagy wellness, egyébként valamelyiknek a szülői házban alszanak találkoznak, és nem minden nap...
Amúgy meg egy szép lány akkor talál magának valakit amikor akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!