Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19 évesen még soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen még soha nem volt kapcsolatom…?

Figyelt kérdés
19 és fél éves lány vagyok egészen pontosan, tényleg nem voltam még csak soha párkapcsolat közeli helyzetben sem. Van aki hasonló cipőben jár velem?🙃

jan. 5. 23:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%
Csunta,kover vagy mind2 , zarkozott mentalisan beteg vagy mind2.
jan. 5. 23:53
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Én hasonló helyzetben voltam. 21 évesen volt az első csók, majd 23 évesen az első komoly kapcsolat. Engem is nagyon zavart, de amikor nem is számítasz rá, akkor fog jönni az életedbe

26F

jan. 5. 23:55
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Tegyél érte, hogy legyen. Példákat nem mondok, mert úgy is tele van minden okosabb tanácsokkal. De ha szeretnél kapcsolatot, akkor keresned kell.
jan. 6. 00:12
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Van.
jan. 6. 00:17
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Már 19 éves vagy? Veszett fejsze nyele! Te vén gúnár!
jan. 6. 03:28
 6/19 anonim ***** válasza:
46%
Liba, bocs. :)
jan. 6. 03:28
 7/19 anonim ***** válasza:
És? Nekem az első es egyetlen kapcsolatom akkor jött létre amikor 19 és fél éves voltam.
jan. 6. 05:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Én 20 éve egy 23 évesen szűz lányt ismertem meg...

Tehát van. Azaz volt már a történelem során, de le merném fogadni, hogy van is még! :P

38/F

jan. 6. 08:13
 9/19 anonim ***** válasza:
Apacazarda. Itt mar nincs mas kiut.
jan. 6. 08:47
 10/19 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat?

Mit értesz alatta?

Hogy összeköltöztök kettesben külön mindenki a szülőktől?

19 évesen ezzel nincs semmi probléma, ugyanis vagy még tanul pár évig fősuli vagy egyetem vagy most kezd el valahol dolgozni, talán a barátja már fixen dolgozik, talán nem, de ebben a korosztályban 90%-ban mindenki otthon lakik szülők mellett.

Szóval ebben a korosztályban a párkapcsolat általában annyit tesz ki, hogy eljárnak szórakozni, nyaralni kikapcsolódni, esetleg akkor ugye nyaralóban vannak, vagy wellness, egyébként valamelyiknek a szülői házban alszanak találkoznak, és nem minden nap...

Amúgy meg egy szép lány akkor talál magának valakit amikor akar.

jan. 6. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!