Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 évesen hogy bízzak még a férfiakban?
Sajnos a sors olyan férfiakkal hozott össze, akikről kiderül, hogy nem megbízhatók. Elsősorban a volt férjem. Ezután a férfiak, akikkel volt kapcsolatom. Egyre inkább nem bízok senkiben, de az önbizalmamat is elveszítettem.
Pszichológushoz képtelen vagyok elmenni és erre nincs is pénzem.
Személyesen erről nem nagyon tudok beszélni senkivel és sajnos nincsenek is olyan megbízható barátnőim, akiknek elmondanám.
Hogy tudnék változtatni magamon?
Esetleg összegezheted, hogy mit is rontottál el az elmúlt cirka 4 évtizedben.
Nos, ettől függetlenül, szerintem ne kutyát vegyél, hanem macskát.
Viccet félretéve, valahol elég nagy gubanc lehet a fejedben, ha rendre kiválogattad ezeket a megbízhatatlan pasasokat.
Szülői minta, vagy saját tick, már szerintem mindegy.
Próbálj ezekkel kezdeni valamit, vagy egyszerűen vond le az egyetemes következtetést, hogy már vélhetően nem lesz értelmes párkapcsolatod.
5. Te nem vagy frusztrált (:
Amúgy én csak trollkodtam
"55 évesen hogy bízzak még a férfiakban?"
Sajnálom, de ezt a massza/kategorizáló egy kalap alá vevős leegyszerűsítést sosem nem értetettem igazán (Jó, értem, de nem értem :D). Nem a férfiakban kell (nem) megbíznod, hanem esélyt kell adnod arra, hogy egyszer megismerkedsz egy olyan férfival akiben bízhatsz!
Az miben segít, hogy kategórikusan kiseljetezed magadnak a másik nemet? Egy dologban tud segíteni, hogy akkor felkészülsz párkapcsolat nélküli életre, de mivel ezt a kérdést kiírtad, feltételezem még szeretnél egy olyan párkapcsolatot ahol bízhatsz a másikban és tényleg szeretitek egymást! :)
Első lépés, ne masszaként gondolj az emberekre, minden egyes ember tök egyedi személyiséggel rendelkezik, persze vannak hasonlóságok amiket észre tudsz venni közöttük, de még szerintem érdemes próbálkozni. Maximum X idő után feladod, de legalább megpróbáltad! :)
NE add fel és a toxikus válaszokkal ne törődj!!!
45F
Kár ilyenen felhúzni magatokat. Mindig lesz egy gyökér, aki odavágja egy ilyen vagy hasonló kérdés alá, hogy ennek pusztán azaz oka, hogy a kérdező nő csak a tipikus niceguyoknak adott esélyt. Ez ezen az oldalon ilyen tök általános. Tele az oldal frusztrált emberekkel.
Kérdező:
Neked pedig ismerkedés előtt magaddal kellene rendben lenned lelkileg és esetleg tenni annak érdekében, hogy növekedjen az önbizalmad. Külsőre fejleszteni magadon valamit vagy akár belsőre egy stabil világot felépíteni. Ha ez megvan, akkor már csak a lehető leglogikusabban kell ismerkedni és hogyha valami nem stimmel akkor nem ámítani magad, hogy "biztos nem olyan vészes"..
"hogyha valami nem stimmel akkor nem ámítani magad, hogy "biztos nem olyan vészes".."
Hát igen, ez elég fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!